MATVRAKENE AROS OG ABYSSA :)

VEKTEN ØKER FREMDELES!

 
 
Vekten på Aros og Abyssa øker fremdeles 🙂 Det er bra. Da kan vi vente ennå med å prøve dem med annen mat. I går kveld veide Aros 348 gram og Abyssa 316 gram. Vekten hos Abyssa er nok den som har variert mest. Fra 29. august til 30. august la hun på seg 6 gram, men fra 30. august til 31. august gikk hun opp 15 gram. Forklaringen på det tror jeg er at hun er mye mer opptatt av ting som skjer rundt seg enn sin kjære storebror… Abyssa er aktiv i fødekassen med å kravle rundt, prøve å sitte samt prøve hardt å reise seg på de fire små labbene sine 🙂 Aros er slett ikke borte vekk han heller, for i går klarte han for første gang å sette seg opp på baken sin han også 🙂 Er hunnkatter litt mer foran i utvikling enn hannkatter? Dette er selvsagt individuelt også.
 
 
Topsy gir seg god tid til å amme barna sine, og det er godt å se. Så vidt vi vet ligger hun hele natten i fødekassen og ammer dem, og hun ser så lykkelig og fornøyd ut der hun ligger 🙂
 
 
Nå begynner Aros virkelig å komme seg når det gjelder å bli løftet opp fra fødekassen 🙂 De siste dagene har han blitt bare bedre og bedre den gutten 🙂 Litt pip er det, men ikke så mye som før. Han er mye roligere når han får komme opp. Moro å se at det hjelper å stimulere dem 🙂 Det er moro også for oss, særlig med tanke på at vi tenker på å beholde ham som avlshann. Vi er selvsagt usikre ennå, men vi har kjempelyst til å beholde Aros fra dette kullet. Det finnes selvsagt hjelp å få med spraying, bl.a. homopatimedisin. Det går jo an å prøve det hvis problemet med spraying skulle bli for stort.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.