ØVELSE GJØR MESTER :)

ØVELSE GJØR MESTER!

 
 
Det øves og trenes i fødekassen. Abyssa klarer nå å stå oppreist på alle fire, og hun klarer å gå noen ustødige skritt på gulvet før hun må legge seg ned. Aros kommer fort etter han også skal jeg si 🙂 I dag kommer seg opp i stående stilling på alle fire i fødekassen. Det virker som om de har oppdaget en spennende verden utenfor fødekassen 🙂 Selvsagt ser de at mamma Topsy hopper over kanten for å komme seg til oss. Det er kjempegøy å se hvor fort flinke de blir til nye ting dag for dag. Tenk på alt det de skal lære da! Ennå er det masse igjen før de er utlærte abyssinere 🙂
 
 
Kanskje ikke så rart at Abyssa er litt variabel i vektøkningen sin… Det har vært dager der Abyssa har lagt på seg mellom 10 og 15 gram, men så har hun også hatt en vektøkning på 5 gram en dag, og 6 gram en annen dag. Vektøkningen fra 31. august til i går (01. september) var på 7 gram. I går kveld veide Aros 362 gram og Abyssa 323 gram. 7 gram opp fra dagen før…. Den abyssinerjenta har ikke tid til å spise 🙂 Hun skal utforske og lære seg nye ting 🙂 Skal nå i hvert fall se det an, for å se om vi må begynne å gi henne litt mer mat. Begge er i fin form, og vokser fort!
 
 
Akkurat nå ligger Topsy i fødekassen, og koser seg sammen med barna sine 🙂 Topsy er ingen kjedellig husmor hun nei… Hvis hun hører vi går i kjøleskapet, så kan hun plutselig hoppe ut av fødekassen, samme om hun ligger midt i amming med Aros og Abyssa. Det kan jo være vi tar fram god mat som hun går glipp av!
 
 
Akkurat nå kom Halvard hjem. Han har vært på dyrebutikken på Solsiden. Egentlig skulle han bare kjøpe kattungefór som vi kan bløte opp når vi skal begynne å venne Aros og Abyssa til kattemat. Det var ikke bare kattemat mannen min kom hjem med…. 🙂 Han kom hjem med en lekevimpel som han kjøpte til Aros og Abyssa. Den ser faktisk ut som en vimpel som rytmisk sportsgymnastikkutøverne bruker i sine gymnastikkprogram. Den hadde en fjær på enden. Skal hilse å si den falt i smak til mamma Topsy 🙂 Tror nok den vil falle i smak til barna hennes også etter hvert jeg da 🙂 Vi tenker på å trene Aros og Abyssa med slike fjær, fordi det bruker de på utstilling når de er fremme hos dommeren.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.