PLANER




Vår/Sommer 2022:




Samfunnet har åpnet opp etter 2 år med koronapandemi. I løpet av pandemien har det ikke vært utstillinger. Nå er utstillingene er i gang igjen, og det er kjempeherlig :) Det var kjempekoselig å møte igjen kjente og kjære rasekattvenner på den første utstillingen i april 2022 etter gjenåpningen :)


Det har vært rolige år i oppdrettet, og ingen kull. Nadina blir 13 år i august 2022 og Dixie blir 11 år i november 2022. Begge to er veteraner (katter over 10 år). Elvis er 7 år gammel og Hera 4 år gammel.


På utstillinger er det Dixie som får være med siden det er hun som liker seg på utstillig, og er i best utstillingsform. Nå konkurerer Dixie i veteranklassen (katter over 10 år), og hun konkurerer i klassen for kastrerte hunnkatter. Målet er få Dixie til Supreme Premier. I 2022 har Dixie oppnådd 4 Beste Veteran, 4 NOM for kastrerte hunnkatter og 2 BIS klassen for kastrerte hunnkatter :)


Nadina og Elvis er ikke i utstillingsform i det hele tatt, og de får kose seg hjemme. Begge to har hatt "litt for godt kjøkken hjemme" under koroapandemien :) Begge to synes det er helt greit å få være hjemme.


Planen var å bruke Hera i avl, men bekkenet hennes er alt for trangt, og hun er alt for lita til å bære frem kattunger. Veteriæren frarådet å ha kull på henne, for når bekkenet er så trangt er sjansen for at det kan bli komplikasjoner svært store. I matmor og matfars øyne er Hera "litjsnuppa" vår <3 :)


Hera liker seg ikke på utstilling i det hele tatt. 2 års opphold fra utstillinger i pandemien har gjort at hun har glemt hvordan det var på utstilling. Etter gjenåpningen etter koronaen fikk Hera være med på den første utstillingen som ble arrangert i 2022. Da sa hun i fra at dette likte hun ikke.


Nå skal Hera få vente til hormonene er ute av kroppen etter kastrertingen. Kommer da til å prøve Hera på utstilling igjen i løpet av 2023, men hvis hun da ikke liker seg, skal hun få slippe å være med på utstilling. Når en katt ikke liker utstilling er det ikke rett for meg personlig å presse katten til å være med. Det er kattens beste som er føste bud <3 :)


Planen er å få tak ny og litt større avlshunnkatt som jeg kan bruke videre i avl. Jeg venter til den dagen Nadina og Dixie ikke er blant oss mer. Det blir feil av meg å ta inn en kattunge nå når Nadina og Dixie er så gamle som de er.


Nadina har begynt å slite med nyrene sine, og hun trenger ro og fred. Det skal godpusejenta mi få de årene hun har igjen <3 <3 <3


Jeg kommer til å være aktiv med utstillinger fremover, noe som er kjempekoselig og moro :)