EKTE KATTEKJÆRLIGHET OG VENNSKAP MELLOM KATTER <3 :)

Kosepusene Dixie Rose og Elvis er blitt kjempegode venner <3 <3 Dixie har faktisk adoptert Elvis som sin egen kattunge <3 🙂 Hun går og lokker på ham slik en kattemamma lokker på kattungene sine 🙂 Mammahjertet mitt smelter fullstendig <3

Elvis slapper av i nærheten av Dixie 🙂 Han er blitt helt avhengig av henne 🙂

Dixie synes det er kjempeviktig at Elvis er ren og pen 🙂

Dixie og Elvis slapper av sammen i sofaen 🙂

To avslappede og gode venner Dixie Rose og Elvis <3 🙂

Er det rart at hjertet mitt smelter fullstendig når kattene er så kjempegode og omsorgsfulle mot hverandre? Svaret mitt er nei! Vi mennesker har mye å lære av dyrene 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

4 Comments on “EKTE KATTEKJÆRLIGHET OG VENNSKAP MELLOM KATTER <3 :)

 1. Så fin og kjærlighetsfull video <3 Jeg sitter med tårene i øynene mine, for Dixie og Elvis ser så gode ut med hverandre <3

  Fine og kjærlighetsfulle bilder også 🙂 Enn om vi mennesker hadde vært så snille med hverandre <3

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar! Kjempekoselig at du likte videoen og bildene 🙂

   Jeg har blitt rørt mange ganger når jeg ser hvor kjærlig Dixie er mot Elvis, og når hun går og lokker på ham akkurat som en kattemamma lokker på sine kattunger <3 🙂

   Ikke minst når Dixie ligger og slikker Elvis. Det er kjemperørende å se på <3 <3 🙂

   Ja vi mennesker har kjempemasse å lære av dyrene våre, og deres kjærlighet mot hverandre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Ofmariel: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Kjempekoselig at du likte videoen og bildene mine 🙂

   Jeg blir kjemperørt når jeg ser hvordan Dixie går og lokker på Elvis, og hvordan hun steller og vasker ham <3 <3 🙂 Det er beviset på at kjærlighet mellom dyrene faktisk finnes.

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.