S*SKIMMERDAL’S ELVIS 4 MÅNEDER GAMMEL OG FOTOGRAFBILDER AV ELVIS :)

I går 22.06.2015 ble lille Elvis 4 måneder gammel. På de ukene etter han kom hit har han vokst. Han er så selvsikker og fremmelig liten gutt, og han er ikke redd for noe eller noen ting.

Dixie har adoptert ham som sin egen kattunge, for hun går rundt og lokker på ham, vasker ham, slikker ham og steller med ham.

Nadina har en pute i sofaen som hun elsker å ligge på, og den puta har vært Nadina sin, men den puta har hun ofret, og hun lar Elvis ligge og sove på den 🙂 Vi har en likedan pute til i den andre sofaen som Nadina bruker. Det at Nadina lar Elvis få sove på puta er hennes måte å akseptere ham i flokken på. Det er nå sjelden eller aldri at Nadina freser mot Elvis lengre. De få gangene hun freser mot ham hopper Elvis på Nadina og tar tak i halen hennes. Elvis på sin side har respekt for dronning Nadina, og det har nå Nadina forstått 🙂

Til helgen som kommer er det utstilling. Det er klubben som jeg er med i som arrangerer utstillingen i Heimdalshallen i Trondheim 🙂 Jeg gleder meg kjempemasse 🙂 Elvis stiller på utstillingen for første gang i kattungeklassen 3 – 7 måneder. Det er rett og slett en tilvenning for Elvis å delta på utstilling, og det skal bli spennedne å se hvordan han reagerer på det å være med på utstilling.

Nadina stiller i klasse 1. Det er den høyeste klassen hun kan stille som fertil, og Nadina får utdelt HP (hederspris). I den klassen er det ingen konkurranse, for alle kattene som konkurrerer i klasse 1 får hedersprisen sin.

Dixie derimot konkurrerer i klasse 3, og har fått ett CACS-cert på veien mot å bli Supreme Champion. Nå når Elvis blir stor nok skal Dixie få et kull med kattunger, for hun trenger litt mer tyngde på kroppen. Derfor stresser jeg ikke Dixie til å bli Supreme. Jeg tar utstillingene med Dixie litt rolig. Dersom Dixie får ett kull vil hun få ennå mer tyngde på kroppen sin enn hva hun har nå.

Jeg gleder meg kjempemasse til å treffe gode rasekattvenner igjen 🙂 Ikke minst gleder jeg meg til oppdretteren til Nadina kommer til Trondheim, og til at min abyssinervenninne Solfrid og hennes datter kommer til Trondheim 🙂 Det er abyssinervenner jeg setter kjempestor pris på 🙂

Legger ut noen bilder som er tatt av Elvis av en svensk fotograf. Hun heter Maria Westling. Maria tar kjempeflotte dyrebilder, og hun får frem personligheten til dyrene på bildene 🙂 Bildene som Maria tar er jo rene kunstverket, og hun er kreativ når hun tar bilder av kattene 🙂 Besøk gjerne hennes hjemmeside her: http://www.wmartphoto.se/

Bildene av Elvis ble tatt i april i år 🙂

S*Skimmerdal’S Elvis litt over 2 måneder gammel <3 🙂 Bildet er tatt av Maria Westling: http://www.wmartphoto.se/

Godgutten Elvis <3 🙂 Bildet er tatt av Maria Westling: http://www.wmartphoto.se/

Her har Maria fått frem et typisk personlighetstrekk av Elvis på bildet, nemlig hans måte å når han ser noe som han skal undersøke 🙂  Bildet er tatt av Maria Westling: http://www.wmartphoto.se/

Selvsikre og nysgjerrige S*Skimmerdal’s Elvis <3 🙂 Bildet er tatt av Maria Westling: http://www.wmartphoto.se/

Dersom dere vil følge meg på instagram er brukernavnet mitt: Abynadina. Dere er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å følge meg og kattene på Snapchat. Brukernavnet mitt på Snapchat er: abyhakrilas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

4 Comments on “S*SKIMMERDAL’S ELVIS 4 MÅNEDER GAMMEL OG FOTOGRAFBILDER AV ELVIS :)

 1. Lille nydelige Elvis <3 Jeg ble forelsket i ham, og jeg elsket fargen hans da jeg så ham hjemme hos deg den dagen jeg var på besøk hos deg <3

  Flotte bilder fotografen har tatt av Elvis 🙂 Bildene er så uttrykksfulle om du skjønner hva jeg mener.

  Jeg tar med meg jentene og kommer på besøk på utstillingen på lørdag eller søndag, og jeg gleder meg til å hilse på kattene dine 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Fine bilder av søte Elvis! Så koselig å høre at han har blitt godt mottatt av de to damene. Spennende at han skal på sin første utstilling. Kanskje jeg får sett han med egne øyne i helga hvis alt klaffer. 🙂
  Tove recently posted..En smak av sommerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.