AROS OG ABYSSA 10 UKER GAMLE <3 <3 :)

AROS OG ABYSSA 10 UKER!

 
 

Den lykkelige familien samlet 🙂

 
 

Søskenkjærlighet mellom Aros og Abyssa 🙂

 
 
Tenk at radarparet er 10 uker i dag??? Helt utrolig hvor fort ukene har fløyet av gårde. Om to uker skal Abyssa flytte til sin nye familie. Lurer på hvordan Topsy tar det? På søndags ettermiddag tok Halvard med Aros og Abyssa med i reisebagen på en kort biltur. Vi vil trene dem nå til å bli vant til å kjøre bil. Litt piping fra reisebagen var det, men de gav seg fort. Topsy ble utrolig rar da Halvard tok dem med seg. Hun gikk rundt med kallelyden sin som hun har og kurret som en due, men ble ikke stresset i det hele tatt. Det er et godt tegn 🙂
 
 
De siste to dagene har Aros og Abyssa vært småspist av matfatet, men vekten har heldigvis økt 🙂 Aros var 1330 g, og Abyssa var 1020 gram de ble veid på søndag. Ennå ammer Topsy duoen sin. Ammingen skjer særlig om kvelden. Det ser ut som om Topsy koser seg når hun ammer dem, men det er ikke mye igjen der. Hvis de forsøker seg på å amme, og Topsy ikke har igjen melk da går hun sin vei, eller passer på å legge seg slik at pattene ikke er lett tilgjengelig. Morsfølelsen til Topsy er bare helt fantastisk. Til tider kan hun bli lei av de hyperaktive barna sine. Da trekker hun seg tilbake for å være for seg selv, men hører hun at Aros f.eks. mjauer da kommer Topsy for å sjekke at alt står bra til med dem.
 
 
Etter opereasjonen ligger jeg på sofaen på stuen, fordi jeg må ha foten høyt. Etter jeg har lagt meg slår det ALDRI feil at Topsy, Aros og Abyssa våkner til liv. Da er det full spurt etter hverandre, da finner de skrangleballen sin og spiller fotball, da skal Topsy leke aport med ballen, og da er tærne mine målet for en musefangst….. De har det ikke kjedelig i hvert fall…. 🙂 Omsider så blir de trøtte, og faller til ro. Nå er jo katter et nattedyr fordi de ser godt i mørket, og jeg skal hilse å si at de orienterer seg godt i mørket. Det høres ut som travhester når de holder på med sine spurtrunder på gulvet. Alt det de ikke har lov til gjør de da, som å hoppe opp på spisebordet for å prøvesmake på rosene og f.eks. tygge på ledningene. Høretelefonene til Mp3-spilleren min måtte bøte med livet p.g.a. små kattetenner…. Har når lært at ting jeg ikke vil skal bli ødelagt lar jeg ikke ligge fremme….
 
 
Både Aros og Abyssa har herlige personligheter. De er så tillitsfulle til mennesker, og ikke minst nysgjerrige. Bare vi klapper dem så går motoren for fullt. Begge vil ha oppmerksomhet på hver sin måte. Nå er Aros den som «snakker» mest. Han kommer med et lite tynt spinkelt «mjau» når det er noe han vil.
 
 
Ellers må jeg fortelle en morsom episode som skjedde på fredag. Halvard og jeg skulle ut og spise i forbindelse med vår 5 års byllupsdag. Vi har en bussholdeplass like ved huset vårt. I det vi skulle gå ut, gikk Svartfot ut også. Halvard og jeg gikk og stilte oss på holdeplassen. Nede i hagen hører vi et mjau, og det var Svartfot som hadde oppdaget oss. Han kom løpende opp mot bussholdeplassen med halen rett til værs mens han mjauet. Gjett om en som ville ha kos??? Han var på bussholdeplassen frem til bussen kom. Da vi kom hjem et par timer senere virket det som om han hadde lagt og ventet på oss under et tre, for han kom som løpende som en villkanin mot oss da vi kom ned bakken.
 
 
Baderommet er en populær plass for alle tre å ligge. Nå ligger Aros på sin faste plass (på skittenstøyskurven), Topsy ligger i en stol jeg satte der for å sette den opererte foten på, og Abyssa under kommoden. Vi har varmekabler i gulvet på badet, og det forklarer saken hvorfor trioen elsker det rommet.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.