KJEMPEHERLIG MED SELSKAP AV KATTENE <3 :)

GODT MED SELSKAP:)

 
 
Sitter her i sofaen med foten høyt på en pute og den bærbare PC’n på fanget. Ble operert i går i foten min. Fikk fjernet en hjerke som hadde vokst seg fast i ackillesscenefestet, samt fjernet betennelse i ackillesscenen. Heldigvis så ble denne hjerken tatt på et tidligere tidspunkt enn sist gang, slik at jeg slipper gips. Må bruke krykker i 6-8 uker. Stingene skal fjernes om to uker, men jeg må fortsatt bruke bandasje i 2 uker etterpå for å få ned blødningen. Har fått beskjed om å ligge med foten høyt, og da har jeg flyttet inn på sofaen på stuen for å ligge der de to ukene frem til jeg får tatt stingene. Kunne heller mye heller tenkt meg å ligge i sengen, men for å ungå blødninger må jeg ta til takke med sofaen noen uker.
 
 
I går etter operasjonen hentet Halvard meg hjem. Jeg inntok sofaen, men det tok ikke lang tid før Aros og Abyssa kom og snuste på bandasjen min, og de fant fort ut at krykkene mine var kjempespennende å leke med. Etter en stund hadde jeg både Aros, Abyssa og Topsy liggende sammen meg i sofaen. Finnes det noe bedre medisin for å bli frisk? Nei! 🙂
 
 
Ellers tror jeg at Aros og Abyssa har vært litt for ivrig i leken sin…., for Aros har plutselig mye kortere værhår enn han hadde. Det ser komisk ut, men de vokser vel ut igjen vil jeg tro.
 
 
Akkurat nå i skrivende stund ligger Aros og Abyssa og sover i sofaen. Jeg blir så trøtt av å se på dem her jeg sitter. Abyssa har fått seg litt melk av mamma Topsy for litt siden. Ammingen skjedde i fanget på Halvard.
 
 
På fredag oppdaget jeg at Aros mjauet når han gikk i kattedoen. Det viste seg at han var løs i magen, og det ville han si fra om. Når han gikk i kattedoen for å gjøre fra seg mjauet han. Ble så imponert over Topsy, for hun kom med en gang Aros mjauet for å se hva det var med Aros. Det var akkurat som om hun ville hjelpe ham. I løpet av dagen spiste Aros lite, men utpå ettermiddagen lå Topsy og ammet Abyssa. Da la jeg Aros til puppen til Topsy slik at Aros kunne få morsmelk. Diarén avtok utover ettermiddagen etter de hadde fått seg litt kokt sei.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , , , , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.