BANANELSKEDE ABYSSINERHUNNKATTER! :)

Dixie Rose er helt vill etter banan, og hver gang vi går i skapet hvor bananen ligger kommer Dixie pilende etter oss for å forsikre seg at det blir smakebiter til henne også. Da går motoren for fullt, og hun er i ekstase! 🙂

Matfar deler villig bananen sin med Dixie Rose! 🙂

Som mor så datter. Nadina elsker også banan, og Dixie har arvet sin forkjærlighet for banan fra sin mor! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: ,

17 Comments on “BANANELSKEDE ABYSSINERHUNNKATTER! :)

  • Både mor Nadina og Dixie er like ville etter banan, og de kjemper om å få den første biten banan. Det er kjempemorsomt! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld! 🙂

   Klem Toril

 1. Hihi…rare puser 😉

  Artige bilder og video av «apene» 🙂
  Utrolig at det går an! Bama burde sett dette 🙂

  Kjempeflott ny blogg du har ordnet 🙂
  Skal oppdatere linken din (på bloggen min) slik at jeg får med meg nye innlegg 🙂

  • Gro: Ja jeg kaller dem apekatter jeg, og de er jo helt gærne etter banan! 🙂 Kanskje det ja. Har jo hørt at folk har fått sponset litt av hvert når de har sendt inn bilder til forskjellige plasser.

   Tusen takk for det! 🙂 Kjempekoselig at du liker bloggen min! 🙂 Jeg synes det var lettere å få bloggen over på samme domenet som hjemmesiden min.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld! 🙂

  • Carina Josefine: Ja da gjør vi det. Kanskje vi begge blir sponset med esker med bananer til kattene våre. Da hadde nok Dixie gått bananas! 😀 Ha, ha, ha! 😀

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld! 🙂

   Purr, purr fra Toril og kattene

 2. Stilig video;)) Enn at de liker banan da. Det har jeg ikke prøvd lillesnuppa vår på. Hm… Kanskje jeg skal prøve henne på det.

  Ha en fin dag vennen;))

  Stor klem fra Ofmariel

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen. Ja både mor og datter er like gærne! 🙂 Ja prøv det. Corvette syntes banan var helt greit, men ikke det beste hun visste så det er ikke sikkert at datteren liker banan.

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld! 🙂

   Stor klem tilbake

  • Karla: Både mor Nadina og datteren Dixie Rose er begge helt ville etter banan! 🙂 Ja det må du prøve, og kanskje liker de det! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin mandagskveld! 🙂

  • Sol & Måne: Nå er jo abyssinere apekatter, eller abyapekatter. De liker mye rart. Dixie elsker banan og rå gulrot!

   Ønsker deg en kjempefin torsdagskveld! 🙂

   Kram från Toril och kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.