FOTOKUNKURRANSE – BILDE AV KATTENE/KATTEN DINE!:)

Det er tid for den aller første konkurransen på bloggen min! 🙂 Konkurransen er rett og slett en fotokonkurranse uten noe bestemt tema slik at flest mulig kan være med.

Du gjør følgende:

1) Last opp et bilde av katttene/kattene dine på bloggen din.

2) Det neste du gjør er å linke til til dette blogginnlegget under bildet du velger å delta med i konkurransen på din egen blogg.

3) Skriv så en kommentar i kommentarfeltet mitt på bloggen min hvor du linker i url-feltet til det innlegget du har lagt ut.

4) Jeg vet at det er noen som ikke har blogg. Fortvil ikke. Dere får også være med på konkurransen! 🙂 Dere laster opp et bilde av kattene/katten dine på din egen facebookside, og linker til dette innlegget på facebooksiden sin.

5) Dere kan enten velge å skrive en kommentar på bloggen min, eller på facebooksiden min for denne bloggen: http://www.facebook.com/BloggFornHakrilasAbyssineroppdrett

6) Det er viktig at alle linker til dette innlegget.

Fristen for å være med er 07.05.2012. Premien er et gavekort gitt av ipet.no på kr.200,-

Lykke til! 🙂

 

 

Med dette gavekortet kan du kjøpe alt av produkter på dyrebutikken www.ipet.no. Som katteutstyr, katteleker og kloremøbel og mye mye mer!
NB! Gavekortet gjelder produkter ikke frakt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med:

16 Comments on “FOTOKUNKURRANSE – BILDE AV KATTENE/KATTEN DINE!:)

  1. Så moro med konkurranse 🙂
    Denne skal jeg være med på, har ikke tid til å lete fram et bilde nå så kommer tilbake senere og linker 🙂
    Ha en flott tirsdag 🙂
    Bloggklem gro

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.