SNART FLYTTER ABYSSA <3

SNART FLYTTER ABYSSA!

 
 
I morgen på tirsdag blir Aros og Abyssa 12 uker gamle, og på torsdag flytter Abyssa. Tiden er moden for at hun flytter nå, og jeg tror Topsy kan underskrive på det. Det virker som om Topsy er helt tom for melk nå, men det er jo ikk lett å forstå for to små sultne krabater som er vant med at melkekranen er åpen når de stort sett ønsker det. Har en av dem bestemt seg for at han/hun vil ha melk, så løper de som noen gale etter Topsy. Topsy stakkar prøver å stikke fra, og hopper da opp på en hylle, eller opp på tørketrommelen for så å legge seg på lysarmaturet på vasken. Der kommer hverken «Knoll» eller «Tott» seg opp 🙂
 
 
Jeg er virkelig imponert over Topsy hvor tålmodig hun er med den aktive duoen sin. Hun er kjempeflink å leke med dem og oppdra dem. Oppdaget jo at værhårene til Aros var bitt ned, og trodde selvsagt dette var i lek med Abyssa. I forrige uke fikk jeg høre at det er mor selv som biter ned værhårene. Det er fordi at barna ikke skal gå for langt fra henne, og for at de ikke skal være overtøffe som kattunger kan være. I går kveld så jeg det med mine egne øyne hva som skjedde. Aros var litt vel ivrig med å løpe som en villkanin rundt omkring på stuegulvet. Han bet Topsy i halen flere ganger, men da fikk mor Topsy nok. Hun satte ham på plass, slikket ham og nappet værhårene fra ham. Jeg blir mer og mer imponert over denne dyreverden.
 
 
Både Aros og Abyssa er noen kosekatter. De er så trygge på mennesker, samt de vil ha oppmerksomhet med kos og klapp fra oss tobente. Da maler de høyt og er storfornøyd 🙂 Får de ikke oppmerksomhet er skulderen en perfekt måte på å skaffe seg den oppmerksomheten på. Begge to begynner å bli glad i å komme på skulderen for å sitte der, og da aller helst Halvard sine skuldre.
 
 
Har forresten takken ja til å sitte i redaksjonen i medlemsbladet i katteklubben min. Det er en oppgave jeg gleder meg til. Liker jo å skrive, så dette er en kjempemorsom jobb for meg 🙂 Vet jeg har fått tre dyktige folk med meg på laget, så dette tror jeg blir bra, og ikke minst morsomt 🙂
 
 
Selv har Halvard og jeg bestemt oss for å få kjøpt oss noe større nå. Vi ønsker det, nettopp med tanke på å drive et abyssineroppdrett. Målet er jo å beholde Aros som avlshann, for på sikt å kjøpe inn en hunnkatt som kan matche Aros. Om vi kjøper leilighet eller hus vet vi ikke, men vi er….. lei over å bo i sokkel. Vi ønsker noe større nå, gjerne med en liten hageflekk der vi kan bygge en luftegård til kattene. Vi ser i boligannonser, vi skal nå snart snakke med banken og dra på visning. Håper på å få flyttet på nyåret. Selvsagt ønsker vi innen Trondheimsområdet, men vi har ikke i mot å flytte på Melhus, Stjørdal eller Buvika nå som veiene er så flotte og fine.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.