ABYSSA OG AROS 4 UKER GAMLE <3 :)

Aros og Abyssa i kattehulen sin 🙂

 
 

Hva gjør du Abyssa? Du må ikke klatre så høyt opp!

 
 

Dette var kjempegøy! Jeg må prøve en gang til!

 
 

Hmm… Dette var jammen en spennende leke!

Aros klaterer på kattehulen 🙂

 
 
Så er radarparet blitt 4 uker! Aros veide i går kveld 511 gram, og Abyssa 448 gram. Vi prøver å gi dem med velling…. Til nød kan de slikke fingeren for å smake på vellingen, men hva skal fatet brukes til? Å gå opp i? En dag må de jo oppdage at det vi gir dem er godt! Topys selv spiser jo opp absolutt alt på fatet, og Aros og Abyssa sitter og observerer hva mamma gjør for noe. Det løsner vel til slutt vil jeg tro, eller får vi håpe.
 
 
I går kveld oppdaget begge to speilbilde av seg selv på en stålampe vi har på stuen. Skal si det var spennendne å sloss med seg selv 🙂 Så finner Aros ut at kattehulen var perfekt til å klatre på, og selvsagt måtte også Abyssa forsøke det. Til slutt grep Topsy inn og fikk henne ned. En annen ting som skjedde i går også var at Aros skulle til å prøve klørne sine på sofaen, i det han prøver seg kommer Topsy og får ham vekk. Hm….. Hvem er det som klorer på skinnstolen spørr nå jeg da???? Mer om den saken trenger jeg ikke å si… 🙂 Hun tok ham i nakkeskinnet vekk fra sofaen. Da vet vi at i hvert fall mor Topsy skjønner at dette ikke er lov, selv om hun «glemmer» seg noen ganger.
 
 
Både Aros og Abyssa har virkelig fått opp farten på teppegulvet vårt. De nærmest jogger målbevisst bortover gulvet. I den form det kan kalles jogging da… 🙂 Topsy er så avslappet når barna hennes er ute på sine stueekspedisjoner. Hun ligger i nærheten og følger med, men lar de få prøve seg før hun evt. må gripe inn. Det virker også som om Aros og Abyssa storkoser seg i kattehulen på stuen, og Topsy er kjempefornøyd med å få ha dem her inne 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.