SISTE NYTT OPP KATTUNGEDUOEN (AROS OG ABYSSA) :)

Radarparet og matvrakene Aros og Abyssa spiser fremdeles like godt, og legger fint på seg. I går var de jo 2 uker gamle, og da veide Aros 312 gram, og Abyssa 295 gram. Abyssa kan vel passere 300 gram i kveld hun også. Det ser heldigvis ut som om Topsy har godt med melk til barna sine 🙂
 
 
De vokser jo så fort nå, men heldigvis er det god plass i fødekassen til begge ennå. Det ser ut som om Topsy synes det blir litt for trangt nå, for av og til hopper hun ut av fødekassen for å legge seg under kommoden på badet som er like ved der fødekassen står.
 
 
Det går kjempefint å kose med både Aros og Abyssa i fødekassen. Vi bruker å sette oss ned for å klappe og stryke dem. Det ser ut som om begge liker det, for ingen av dem skriker da. Hvis vi tar dem opp er det Aros som skriker mest, men han er blitt mye bedre bare på et par dager, og vi håper på at denne positive utviklingen skal fortsette. Abyssa skriker nesten ikke i det hele tatt når vi tar henne opp. Hvis hun gjør det er det bare et lite tynt spinkelt pip som sin mor. Det hender av og til når jeg koser med Aros og Abyssa i fødekassen at Topsy slikker hånden min også mens jeg klapper barna hennes. Sikkert for å sette igjen lukten sin for Aros og Abyssa sin del
🙂
 
 
I går kveld hadde vi fotoseanse av begge to. Vi tok opp en og en for å få tatt bilder av dem. Phu!! Tro meg, det er jammen ikke lett å få dem til å se rett fram når vi ønsker det… 🙂 Skjønner ikke det der. Aros som er fawnfarget får stort sett røde øyne når vi tar bilde av ham. Det samme skjer med Topsy også. Sikkert pga av den lyse fargen som begge har. Vi fikk da tatt noen fine bilder som vi ble fornøyd med. Aros skrek som en stukken gris på slutten av hans fotoseanse. Den gutten har volum på stemmen sin! Selvsagt kom Topsy for å se hva vi holdt på med. Godt hun viser bekymring for sine små. Hadde blitt bekymret ellers. Sist uke da vi hadde den samme fotoseansen hoppet Topsy like så godt opp på benken for å sjekke om alt stod bra til med den som ble fotografert. Det gjorde hun ikke nå. Abyssa var litt mer roligere enn sin bror mens vi fotograferte henne.
 
 
Vi er så takknemmelige fordi begge er sunne og friske 🙂 De er aktive, og utvikler seg fra dag til dag 🙂 Jeg tenker på alt det de to skal lære, og hvor mye de har lært allerede!
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.