MITT FOTOMINNE 2013 :)

Jeg er med i fotokonkurranse på bloggen til Carina Josefine: http://carinajosefine.com/2013/12/23/fotokonkurranse-ditt-fotominne-2013/  Temaet for fotokonkurransen er: «Mitt fotominne 2013», og da er ikke valget vanskelig for meg 🙂

 

Valget mitt falt på dette bildet, og viser 4 av de 6 kattungene (alle hannkatter) som Nadina fødte 07.06.2013 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “MITT FOTOMINNE 2013 :)

 1. Det var et råherlig bilde av kattebabyene <3 Ikke overraskende at du valgte bilde av kattungene 🙂

  Ha en fin kveld videre 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Sååå søøøte de er <3 Og jeg skjønner godt hvorfor du valgte dette fotominnet fra 2013. Det er ikke hver dag en oppdretter opplever å få 6 kattunger hvor alle 6 er gutter;)) Jeg må si jeg sperret opp øynene da jeg leste facebookoppdateringen din at det var 6 kattunger kommet til verden der oppe i Trondheim.

  Han en fin kveld snuppa og god helg;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett;))My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.