HEKLET OG TOVET KATTSENG!:)

Heklet og tovet katteseng!

Den nye heklede og tovete kattesengen! 🙂

Katten våre elsker å ligge i kattesengen, og de synes den er lun og varm nå som det er kaldt ute! 🙂 Her er det Aros som har tatt beslag på kattesengen! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

12 Comments on “HEKLET OG TOVET KATTSENG!:)

  • Veronica: Ja jeg kan legge den ut på bloggen min! 🙂 Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsatt kjempefin og god helg! 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Carina Josefine: Tusen takk for det! 🙂 Det skal jeg gjøre vet du! 🙂 Jeg heklet to stykker før jeg ble fornøyd, og nå har jeg fått teket på det.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortatt kjempefin og god helg! 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Ofmariel: Tusen takk for det! Ja det skal jeg gjøre vet du, og jeg kan vise deg i julen når du kommer hjem! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag vennen, og ei kjempefin og god helg! 🙂

   Stor klem fra Toril og kattene

 1. Oj, så FLOTT den var 🙂 Kan tenke meg at den er populær blant kattene. Misunner virkelig de som kan å hekle og strikke 🙁

  Ønsker deg en flott onsdag 🙂
  Bloggklem gro
  gro recently posted..Komfortabel??My Profile

  • Gro: Tusen takk for det! 🙂 Ja den er kjempepopulær til kattene fordi den er varm og god. Aros går sånn akkurat opp i der, men når Svartfot prøvde fikk han ikke plass stakkar.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en kjempefin og god helg! 🙂

   Purr, purr og bloggklem fra Toril og kattene

  • Catzy: Tusen takk for det! 🙂 Jeg sa også at jeg hadde det, men så lærte en venninne meg å hekle, og jeg kjøpte meg en bok hvordan man utfører staver, fastmasker osv. Da løsnet det for meg. Jeg hekler kun det som er lett.

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre vennen min! 🙂

   Stor klem fra Toril og kattene

  • Etpuslespill: Tusen takk for det! 🙂 Kattene våre elsker å ligge i den, og den er varm og god! 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdag, og ei kjempefin og god helg videre! 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.