SNART SER (N) HAKRILAS G-KULL DAGENS LYS <3 :) NYTT KATTUNGEKULL VENTES I DISSE DAGER :)

På søndag 01.05.2016 flytter lille Felix. Da er alle kattungene i (N) Hakrilas F-kull flyttet. Alle tre har fått kjempeherlige hjem hvor de blir høyt elsket. Kattungene gir kjempemasse kjærlighet tilbake til sine eiere <3 <3 <3 🙂 Tenk at det kullet som ble født 19.04.2016 med keisersnitt på Orkdal Dyreklinikk nå har blitt så gamle at de har forlatt redet.      Felix flytter til Sverige. Han nye eier kommer til Trondheim med fly fra Arlanda på søndag, og jeg skal møte ham og samboeren for orverrekkelse av Felix. Han teller dager til Felix kommer 🙂 En ting er sikkert, og det er at Felix sin nye eier kommer til å få en kjempeherlig kattegutt som finner på mye rart. Vi kan vel kanskje si ADHD X 5 🙂 He, he, he 😀     Mamma Dixie takler dette på en utmerket måte, og jeg tror hun nå synes det er helt i orden å få lov til å konsentrere seg om seg selv igjen etter måneder med oppdragelse, sosialisering, mating og stell av kattungetrioen sin. Dixie har vært en kjempesuper kattungemamma til sine små, og jeg har med egne øyne sett hvor inderlig hun har elsket kattungene sine, og vært stolt av dem <3 🙂 Kjempesøte Dixiemora mi <3 🙂 Etter et keisersnitt er jeg prinsippfast. Jeg setter ikke nytt kull på en hunnkatt som har hatt keisersnitt før det er gått ca. ett år. Det er fordi at kattemammaen må komme seg etter keisersnittet, og det tar på for en kattungemamma å ha kattunger.      Jeg rekker nesten ikke puste ut her før (N) Hakrilas F-kull flytter til (N) Hakrilas G-kull blir født like rundt hjørnet. I dag er det dag 64 eller 65 (alt etter hvordan man regner ut terminen) av drektighetsperioden til Nadina. Det ser ut som om Nadina har slukt en fotball, for hun har to store kuler på hver side av magen! Kattungefødsel kan skje når som helst i disse dager. Plutselig kan vannet til Nadina gå nå i ettermiddag. Jeg krysser fingre, tær og labber på alle kattene mine for at fødselen går fint!      I det siste har Nadina trukket seg bort. Hun vil være sammen oss, men legger seg gjerne på en av spisestuestolene under spisebordet for å få være i fred. Nadina har godt med matlyst, og hun spiser nå for å spise seg opp frem til fødselen. Det første døgnet ligger gjerne kattemammen pal sammen med kattungene sine og ammer, og de har så vidt tid til å gå på do, og til å spise. Nadina er kjempekosete av seg, og hun ligger alltid i nærheten av der hvor jeg er 🙂 Når jeg sitter ved PC'n ligger hun rett ved PC'n, og jeg må kose med henne samtidig som jeg jobber på PC'n 🙂 Snakk om multitasking 🙂      Elvis er blir den stolte pappaen til dette kullet også 🙂 Det har gått kjempebra etter han kom hjem fra praingstur 20.04.2016 🙂 Elvis har lekt masse med Felix, og de to har sprunget frem og tilbake som to galopphester på Øvervoll Travebane 🙂 Som jeg sier, Elvis er og blir en kjempestor kosegutt. Han maler kjempehøyt og sikler når han får kos <3 🙂 Den gutten kunne gjerne fått kos 24/7 :<3 🙂 Nå må jeg ta ham bort på et eget rom, for han elsker å erte Nadina. Når en hunnkatt nærmer seg fødsel vil hun lukte akkurat som hun har løpetid, og hannkatten blir litt småstressa. Det har skjedd at en fertil hannkatt har prøvd seg på å pare en hunnkatt som er nære kattungefødsel.      Jeg er kjempespent på kattungefødselen, og jeg kjenner jeg har sommerfugler i magen 🙂 Navnene på (N) Hakrilas G-kull er klart, men jeg kommer ikke til å offentliggjøre navnene før kattungefødselen er over, og jeg ser at alt går bra.      I helgen er det utstilling i Østersund. Den utstillingen har jeg brukt å være på hvert eneste år, men dette er den første gangen jeg ikke reiser dit. Rart egentlig. Dixie Rose kan jeg ikke stille, for hun mangler pels på magen. Jeg kunne ha stilt Elvis, men siden han var til paring, så visste jeg ikke hvor lenge han kom til å være borte. Derfor meldte jeg ham ikke på utstillingen.      Nadina er drektig, og derfor får ikke hun være med på utstillingen.     Neste utstilling på meg blir min katteklubb sin egen utstilling her i Trondheim 09.07 - 10.07.2016 🙂     

HER ER NOEN NYE BILDER JEG HAR TATT AV KATTENE:

 
 

250416_dixie3

Godpusejenta prinsesse Dixie Rose <3 :)