KATTUNGETRIOEN (FLORENCE, FELICIA OG FELIX) 10 UKER GAMLE <3 :) NYE BILDER OG OPPDATERINGER :)

Kattungene er nå blitt 10 uker gamle, og du verden for noen kjempeherlige smårøvere kattungetrioen er <3 🙂 Jeg får meg mang en god latter når de holder på å løpe rundt omkring på stua, får firfotskrens når de skal snu for å løpe tilbake, leker med lekemus, fjærleker, klatring i gardinen, stikke av med påskepynten som matmor har satt frem, jakte på hverandre, lekesloss, jakte på mamma Dixie sin hale, for så i neste sekund å sovne momentant totalt utslitte <3 🙂 Det som er kjempegøy å se på er at kattungene har hverandre når de leker, og det er derfor det er kjempeviktig at kattunger har kullsøsken de kan leke med. Gjennom lek med søsknene sine lærer de sosial atferd for katt, og de lærer seg grensesetting f.eks. at nok er nok.     Det har gått kjempefint å ha dem på stua sammen de andre kattene våre. Et par dager var Dixie litt utrygg, men det er fordi at stua er et større område enn hva kattungebingen var. Jeg merker at mamma Dixie har større utfordring nå å holde kattungene sine samlet, for kattungene blir mer og mer selvstendige. Det er jo den veien det skal gå. Kattungene vil jo på et tidspunkt løsrive seg fra kattemammaen, for de blir jo mer og mer selvstendige, tryggere og klar til å møte verden 🙂     Dixie ammer ikke så mye lengre nå, men nå koserammer hun kattungene av og til når hun skal få dem litt rolig. Det vil si at kattungene får ligge ved pattene når de skal slappe av. Når kattungene får ligge ved pattene til mamma Dixie, blir de mye roligere med en gang.     Den store helten til kattungene er pappa Elvis. Han lar seg ikke be to ganger å være med leken sammen kattungene, og det ser jeg at kattungene liker kjempegodt 🙂 Hver kveld får kattungene og voksenkattene kveldsgodis, og da Felix oppdaget at det lå en godbit på gulvet var han den første til å skulle ha den. Elvis oppdager også godbiten, og hadde samme formål, nemlig å ta godbiten som lå på gulvet. Felix var raskere, og fikk tak i godbiten før pappa Elvis. Da Elvis kom, løfter Felix labben, og klasker til pappa Elvis. Elvis ble så perpleks at han rakk ikke å tenke 🙂     Mormor Nadina er ikke så begeistret for kattungetrioen. Det ligger i naturen for en hunnkatt å passe seg for kattungene, for da vet de at det kan være en kjempesint kattungemamma som skal beskytte ungene sine. Nå er ikke Dixie av den typen som er sint kattungemamma, og det er fordi kattungene hennes nå er blitt eldre, og de er ikke hjelpesløse lengre. Instinktet er det som teller hos katter. Nadina godtar at de er i nærheten, men holder seg klokelig på avstand. Hun bare observerer hva de gjør, så går det helt fint 🙂     Kattungene har hver sin kjempeherlige personlighet. Felix er den kule typen som gjerne reflekterer over ting før han utfører dem, men han lar seg ikke be to ganger når det gjelder gardinklatring 🙂 Hvis han ser at ting går bra for søstrene, hiver han seg med han også. Han er nok den roligste av kattungene i kullet, men han har sine aktive økter han også i likhet med sine to søstre 🙂 Jeg har hatt en del kull, men jeg har aldri hørt den godlyden som Felix har. Når han koser seg og leker, kommer han med en tynn "kurrelyd". Det er kjempesøtt å høre på. Det har jeg aldri hørt hos noen av kattungene som jeg har hatt tidligere. Felix er bare kjempeherlig kattegutt <3 🙂 Etter en god lekestund elsker Felix å få kos <3 🙂     Felicia er den som alltid henger i hælene på søsteren sin. Hun er en tøff abyssinerfrøken, og hun har blitt mer og mer tøff etter hvert som hun har blitt eldre 🙂 Det Florence gjør, gjør også Felicia. Felicia er også litt mer gjennomtenkt som Felix, men litt tøffere type likevel. Hun lar seg rive med, og går heller ikke av veien for å prøve den nye hobbyen som nå for tiden er gardinklatring. I dag var Felicia den som var nesten høyere oppe enn de andre to. Felicia elsker også å få kos når hun er ferdig med en lang lekesund. Hvis jeg legger meg på sofaen for å slappe av, kommer alltid Felicia og legger seg mellom føttene mine. Da koser hun seg <3 🙂 Felicia er kjempeherlig hun også <3 🙂     Så har vi lillesjefen for kattungene, Florence. Florence er den som aboslutt er tøffest av alle tre. Hun har blitt utnevnt av de andre som "talskatt" når det er tid for mat. Da setter hun seg på fòrbøtta med tørrfòr på kjøkkenet, og det er ikke måte på "hvor synd det er på oss" mjauing hun greier å lire ut av seg 🙂 Den lille kroppen, og den sterke stemmen 😀 Florence er nok den av kattungene som prøver ut nye ting først, så kommer de to andre etter når de ser at Florence "overlevde". Hun lar seg heller ikke be to ganger om å få kos når hun har hatt en lang lekeøkt. Da er det kjempegodt å få menneskekos <3 🙂     Med hånden på hjertet er de kjempeherlige alle tre kattungene <3 <3 <3 🙂 De er så trygge, og de tørr så mye. Det eneste de ikke liker er støvsugeren, og den ser jeg. Når jeg finner fram støvsugeren løper kattungene som noen raketter for å gjemme seg, men når støvsugeren er slått av, kommer alle tre fort frem igjen.     Jeg nyter nå de 2-4 siste ukene jeg får lov til å ha dem i huset, for det er en kjempestor glede å ha kattunger <3 🙂    

HER ER NOEN AV DE NYESTE BILDENE AV KATTUNGETRIOEN:

 
 

230316_felix_felicia4

(N) Hakrilas Felix 10 uker gammel <3 :)

 
 

260316_felix_troett4

Godpusegutten Felix trøtt etter en lang lekeøkt <3 :)

 
 

220316_felicia3

(N) Hakrilas Felicia 10 uker gammel <3 :)

 
 

260316_felicia2

Godpusejenta Felicia slapper også av etter lang lekeøkt <3 :)

 
 

230316_florence2

(N) Hakrilas Florence 10 uker gammel <3 :)

 
 

260316_florence2

Godpusejenta Florence slapper av etter en lang lekeøkt <3 :)

 
 

230316_florence_felix_felicia2

Den kjempeherlige kattungetrioen i (N) Hakrilas F-kull 10 uker gamle <3 :)

 
 
Som rasekattoppdretter flest har jeg også en hjemmeside for oppdrettet mitt. Den hjemmesiden er nå fult oppdatert. Dere er hjertelig velkommen til å ta en titt på hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett Setter kjempestor pris på et lite poteavtrykk fra dere i gjesteboken min <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “KATTUNGETRIOEN (FLORENCE, FELICIA OG FELIX) 10 UKER GAMLE <3 :) NYE BILDER OG OPPDATERINGER :)

 1. Takk for sist 🙂 Koselig å treffe deg og kattene. Kattungene har blitt store, og de er vakre alle tre <3 Det har vært koselig å få lov til å se dem ofte fra de var nesten nyfødte til de nå snart flytter.

  Vakre bilder av de fine kattungene 🙂

  En fin ettermiddag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Selv tusen takk for sist 🙂 Kjempekoselig at du kom inn på besøk en tur 🙂 Så koselig da at du koser deg over å treffe kattene hjemme hos meg når du har vært her 🙂 Jeg må jo ærlig innrømme at jeg synes det er kjempegøy å vise dem frem til familie og venner 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Åhhhh snuppa mi;)) Såååå råfine bilder av søtnosene;)) Det var artig å få se kattungene i påska. Vi har lyst på en abyssiner til. Men vi har Snuppa som vi elsker over alt i denne verden. Hun skal få være sjefen i familien uten andre konkurrenter;)) Og foreløpig har vi nok med en katt. Hun er sjefen over alle sjefer i huset hos oss;))

  Ha en fin torsdag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen <3 🙂 Det var kjempekoselig å treffe deg også i påska da du var hjemme, og kjempekoselig at du kom innom utstillingen en tur 🙂 Endelig fikk du også sett kattungene som du har sett på bilder på facebook, instagram, blogg og snap 🙂

   Det skjønner jeg godt, og jeg vil ikke ha flere enn de tre jeg har selv jeg, nettopp av den grunn at de er familiemedlemmer som skal få alt av vår kjærlighet, varme og omsorg. Da er tre katter mer enn nok <3 🙂

   Bare la frøkena deres være sjefen og slavedriveren deres 🙂 Bedre sjefer og slavedrivere finnes ikke 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja nå er de 11 uke gamle, og ukene flyr kjempefort! Skjønner det nesten ikke selv jeg hvor fort ukene har gått, og neste uke skal de få sin første vaksine + chip. Mamma Dixie skal få sin helseattest.

   Så begynner de å flytte en etter en. Jeg kommer til å savne kattungene kjempemasse, men vet at de kommer til kjempefine og gode hjem alle tre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin kveld videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.