SISTE NYTT OM KATTUNGETRIOEN, OG NYE BILDER AV HJERTEKNUSERNE <3 :)

I går 01.03.2016 ble kattungetrioen til Dixie (Florence, Felicia og Felix) 6 uker gamle <3 De vokser for hver dag som går, og lærer noe nytt hver dag.     Kattungene er kjempeherlige, morsomme, lekne, nysgjerrige og kjempesosiale mot mennesker. Når vi kommer inn på kattungerommet står de alle sammen og strekker seg, og hyler unisont for å få komme opp i armene for å få kos <3 🙂     Den kattungebingen vi laget til dem fant de fort ut hvordan de kunne rømme ut fra. Så fort vi gikk ut fra rommet, var det en av kattungene som greide å komme seg ut av kattungebingen. Teknikken fant de fort ut av. De hoppet fra toppet av kattehula, fikk forlabbene på kanten av kattungebingen, og kravlet seg ut.     På søndag satte vi opp den store kattebingen som er 1,20 kvm X 1,20 kvm. Der har kattungene stor tumle- og lekeplass. De har kattedoen sin der, mat, leker, vann, varmt underlag og kattehula som de kan slappe av i.    

280216_den_store_kattungebingen2

Kattungebingen hvor kattungene er nå, og der storkoser de seg 🙂

 
 
Alle tre kattungene er kjempeflinke til å spise vanlig mat, og de har nå lært seg å bruke kattetoalettet. Til helgen som kommer skal de få komme inn på stuen for å bli sosialisert med de andre kattene. Elvis får lov til å komme inn på rommet hvor kattungene er, og det synes han er kjempegøy 🙂 Han hopper av og til ned i kattungebingen hvor han snuser og vasker kattungene. Dixie følger nøye med at ungene sine har det bra 🙂
 
 
Kattemamma Dixie er kjempeflink til å passe på kattungene, og nå prøver hun å få dem litt selvstendig ved at hun er borte fra dem i en times tid før hun vil tilbake til kattungene sine 🙂 Hun oppdrar dem, vasker og steller dem, og trioen må vær så godt oppføre seg. Dixie er en supermamma for kattungene sine, og hun er kjempestolt!
 
 ¨
Jeg har hatt folk på besøk som har fått hilse på kattungene, og Dixie viser dem gladelig frem. De besøkende får lov til å holde kattungene uten at Dixie gjør seg noe av det, men godpusejenta Dixie vil også ha kos og oppmerksomhet <3 🙂     Alle tre kattungene har hver sin kjempeherlige personlighet. Felilx er en god kosebamse som elsker å få kos av oss tobente <3 🙂 Dersom vi tar opp Felicia og koser med henne, står Felix og hyler etter å få komme opp for å få kos. Enn så lenge er Felix den roligste i kullet. Felix var den første som spiste kattemat og gikk i kattedoen.     Florence elsker kos, kos og atter kos fra oss mennesker, og hun er den som først kommer løpende til for å bli løftet opp for å få kos av oss tobente. Hun er den som maler absolutt høyest av alle tre, og motoren får for fult når hun får kos <3 🙂 Det er Florence som var hjernen bak rømningsforsøkene da kattungetrioen hadde den forrige kattungebingen.     Felicia er også en kosejente som bare det, og hun elsker også å få kos og oppmerksomhet av oss tobente <3 🙂 Hun er den som er mest aktiv, og som gjerne lekesloss med søsknene sine. Felicia var med søsteren sin (Florence) på rømningsforsøkene fra den andre kattungebingen. Da kattungene ble introdusert for kattemat og kattedo var det Felicia som var den siste til å driste seg på å smake kattemat. Melken til mamma Dixie smakte jo mye bedre 🙂     Den alderen de er inne i nå er en kjempeherlig alder. Nå trenes de opp til å bli katter som skal jakte! Jammen har de instinktene i orden. I går kveld satte mannen min seg ned i kattungebingen for å kose med kattungene, og Felix jaktet på armen til mannen min. I sin iver så stod han på to med forlabbene i været som en slagbjørn. Det var litt av et syn. Der og da skulle man tatt videoopptak av ham. De har lært seg å underkaste seg hverandre, og kattemamma Dixie. Det gjør de ved at de legger seg på siden eller på ryggen og viser magen. På kattens språk betyr det at de underkaster seg. Dette ser jeg ofte når de leker med hverandre. Plutselig kan en kattunge legge seg på ryggen å overgi seg.     Når jeg ser alt det kattungene har lært og skal lære sammen søsknene sine og kattemammaen sin ser jeg viktigheten av at kattunger skal og bør være sammen kattemammen til de er 12 uker gamle! Det er ikke tilrådelig at de flytter når de er 8 uke gamle, og det er alt for tidlig! Den læringsperioden de er inne i nå er den viktigste perioden i kattungenes liv!     Det er kjempemorsomt og herlig å ha kattungekull, og det er en berikelse å se alt som skjer av utvikling til kattungene dag for dag og uke til uke 🙂 Selvsagt blir det kjempetrist når de flytter, men jeg vet at kattungene kommer til kjærlighet hjem hvor de får masse omsorg og kjærlighet <3 🙂    

HER ER NOEN NYE BILDER SOM ER BLITT TATT DE SISTE DAGENE:

 
 

270216_kattungene_pa_toppen_av_kattehula2

Kattungetrioen samlet på toppen kattehula, og fotografen fikk til å fotografere dem alle sammen 🙂 Foto: Marit Åsegg

 
 

270216_felix2

Godpusegutten (N) Hakrilas Felix 6 uker 01.03.2016 <3 :) Foto: Marit Åsegg

 
 

290216_felix_6_uker6

Godpusegutten Felix <3 :)

 
 

270216_florence2

Godpusejenta (N) Hakrilas Florence 6 uker 01.03.2016 <3 :) Foto: Marit Åsegg

 
 

290216_florence_6_uker2

Godpusejenta Florence <3 :)

 
 

290216_felicia_6_uker3

Godpusejenta (N) Hakrilas Felicia 6 uker 01.03.2016 <3 :)

 
 

020316_felicia_6_uker4

Godpusejenta Felicia slapper av i kattehula <3 :)

 
 

020316_florence_felicia_i_kattehula5

Søstrene Florence og Felicia i kattehula <3 :)

 
 

020316_felix_6_uker5

Nysgjerrige Felilx titter opp på fotografen <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “SISTE NYTT OM KATTUNGETRIOEN, OG NYE BILDER AV HJERTEKNUSERNE <3 :)

  1. Hei og tusen takk for i går formiddag 🙂 Morsomt å se de fine kattungene til Dixie, og jeg synes de er fine alle tre 🙂 Det var morsomt å se Elvis når han var inne på rommet til kattungene. Si meg forstår hannkattene at de er fedre? Elvis var søt da der han lå sammen med kattungene i hula <3

    Jeg sitter og ler godt når du skirver og forteller om kattungene, for jeg ser dem for meg 🙂

    En fin fredag ønskes deg 🙂

    Godklem fra Irene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.