HJERTEKNUSERNE I (N) HAKRILAS F-KULL (FELICIA, FLORENCE OG FELIX) 5 UKER 23.02.2016 <3 :) OPPDATERING OG MED NYE BILDER.A

Tenk at kattungetrioen i (N) Hakrilas F-kull (Felix, Felicia og Florence) ble 5 uker i går 23.02.2016. Ukene flyr kjempefort, men jeg må ærlig innrømme at jeg storkoser meg med kattunge. De er kjempeherlige alle 3 <3 <3 <3 🙂     Det varte jammen ikke lenge i den nye fødekassen før Florence fant ut hvordan hun kunne komme seg ut av kattungebingen som de flyttet inn i forrige uke. Florence fant fort teknikken, og hun stod på toppen av kattehula, og hoppet opp for å gripe fatt i kanten med forlabbene sine, og vips så kom hun seg ut. Nr.2 til å finne dette ut i dag var Felicia. Jeg skulle inn på rommet hvor kattungene er, og der såg jeg at Dixie gikk og lokket på Felicia som stolt hadde halen rett i været 🙂 Selv når kattungene er 5 uker må man være forut for sin tid å hele tiden huske på at en abyssiner er intelligente katter som er løsningsorienterte 🙂     På fredag som var begynte vi å presentere kattungene for vanlig mat. Jeg gir dem en skål med kattungevåtfòr på boks. Den er lett å tygge for kattunger, og Felix og Felicia hiver seg over matfatet med en gang jeg kommer med mat til dem. Florence er ikke riktig der ennå, hun vil ha kattungemorsmelktillegg fra flaske. Det får hun 3 ganger i døgnet. Jeg må nok være ærlig å innrømme at matmor synes det er minst like kjempekoselig å gi Florence tåteflaska <3 🙂     Nå som de har begynt å spise mat, har de også begynt å få vanlig avføring. Jeg har sett visittkortene deres i kattedoen de har i kattungebingen 🙂     Til å være fem uker gamle, vil jeg si at kattungene er kjempesosiale til mennesker. Når vi kommer inn på rommet hvor de er, så står de på to langs kanten på kattungebingen og hyler unisont for å få komme opp for å få kos <3 🙂 Kattungene har smeltet hjertet mitt ja <3 🙂     Planen videre er at mot slutten av neste uke, skal kattungene få begynne å bli sosialisert med Nadina og Elvis. Jeg har tatt en og en kattunge ut til Elvis og Nadina slik at de har fått kjent lukten av kattungene. Dermed blir ikke sjokket så stort når tre kattunger kommer labbende inn på stua sammen med kattemamma Dixie 🙂 Dixie på sin side er moden for at kattungene sine skal få lov til å bli sosialisert med de andre kattene. Før kattungene får lov til å komme på stua, vil jeg se at de behersker å gå i kattetoalettet.     Kattungene er kjempeherlige og kjempemorsomme nå. De leker, løper rundt, lekesloss som små løveunger, hopper, spretter og erter mamma Dixie 🙂 Jeg får meg mang en god latter av den kjempeherlige trioen til Dixie <3 🙂    

HER ER NOEN NYE BILDER AV KATTUNGETRIOEN I (N) HAKRILAS F-KULL (FLORENCE, FELICIA OG FELIX):
 
 

200216_mormor_nadina_florence

Mormor Nadina og barnebarnet Florence i en ettermiddagskos <3 :)

 
 

230216_florence_felix_felicia_5_uker5

Kattungetrioen samlet på toppen av kattehula <3 :)

 
 

230216_felicia_5_uker6

(N) Hakrilas Felicia 5 uker gammel 23.02.2016 <3 :)

 
 

230216_felicia_5_uker7

Godpusejenta Felicia <3 :)

 
 

230216_florence_5_uker8

(N) Hakrilas Florence 5 uker 23.02.2016 <3 :)

 
 

230216_florence_5_uker9

Gopusejenta Florence <3 :)

 
 

230216_felix_5_uker3

(N) Hakrilas Felix 5 uker 23.02.2016 <3 :)

 
 

230216_felix_5_uker4

Godpusegutten Felix <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “HJERTEKNUSERNE I (N) HAKRILAS F-KULL (FELICIA, FLORENCE OG FELIX) 5 UKER 23.02.2016 <3 :) OPPDATERING OG MED NYE BILDER.A

 1. Åhhhhh sååååå råherlige bilder av kattungene snuppa mi;)) Hvordan i alle dager greide du å få tre abyssinerkattunger til å sitte rolig samtidig mens du tok bilde av dem? I den alderen er det teknisk umulig jo. For de er over alt;))

  Nyyydelig bilde av Florence og Nadina;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Mobbeofre som selv blir skifter roller til å bli en mobber og sosiale samhandlingsregler på internettMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen 🙂 He, he, he 🙂 Godt spørsmål. Når alle tre satt der på toppen av kattehula måtte jeg finne frem kameraet fort, for slike situasjoner må bare foreviges 🙂 Det skjer ikke så fote som du sikkert skjønner 🙂

   Da Nadina lå og vasket Florence måtte jeg ta bilde av dem, for det var kjempesøtt å se på <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Nåmmen det var nydelige bilder av de tre søte småungene <3 Jeg så jo bildene dine på instagram og facebook i går kveld, men jeg koser meg like mye når du publiserer bildene dine på bloggen din også.

  Som de har vokst, og jeg synes de blir søtere og søtere for hver uke. Det er kost å følge med på utviklingen til kattungene 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du liker bildene jeg deler på profilene mine, og det motiverer meg til å fortsette å ta bilder av kattene som jeg deler med dem 🙂

   Kattungene er kjempeherlige, og de lærer jo noe nytt hver dag og hver uke. Tenk bare på hvor mye de har lært på de ukene? Nå går alle 3 på kattedoen hvor de gjør i fra seg, de spiser selv, og det resulterer i at Dixie kan slappe mer av. Dixie på sin side er strengere med ungene sine nå enn hun var da de var små.

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril

 3. Vel overstått vinterferie. Jeg håper du har hatt en fin vinterferie? Vi hadde planer om å reise på hytta vår i Halsa, men yngstemann og jeg ble liggende syke med høy feber og influensa. Mannen min og nesteldstemann slapp unna. Det var en kjedelig vinterferie. Jeg var på jobb igjen først i dag.

  Kjekt å få se de flotte bildene dine av nurkene <3 Som de har vokst. Jeg syns de er herlige alle tre, og jeg koser meg når jeg får se vakre kattebilder dukke opp på skjermen min 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg! Nei! Huff så kjedelig å bli syk i vinterferien også da. Håper at du fort blir frisk igjen. Jeg skjønner at det ble en kjedelig vinterferie for dere to <3

   Kjempekoselig at du likte bildene mine, og du aner ikke som det motiverer meg til å fortsette å dele bilder på blogg, facebook, instagram og snapchat 🙂

   De er kjempeherlige, og de har hver sin kjempeherlige personlighet som jeg elsker <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og en kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.