KATTUNGETRIOEN: FLORENCE, FELICIA OG FELIX 2 UKER GAMLE, OG NYE BILDER AV KATTUNGENE <3 :)

Tirsdag 02.02.2016 ble Felix, Felicia og Florence 2 uker gammel, og de er bare så kjempesøte <3 🙂 De er også blitt mye mer aktive, og nå prøver de seg på å reise seg opp i fødekassen å gå. Jeg sammenlikner kattungene med en 1 åring som nylig har lært seg å gå, for de mister balansen, og boms så ramler ned på magen. Det handler om å få labbene under seg, men de blir sterkere motorisk for hver dag som går 🙂     Kattungene har også begynt å leke med hverandre i fødebingen, og de tuller og tøyser med hverandre 🙂 Kattemamma Dixie er fremdeles en kjempeflink og tålmodig kattungemamma, men nå har hun begynt å irettesette dem mer. Hvis Dixie skal vaske en av kattungene, og kattungen ikke ligger stille, så markerer hun med å bite kattungen som betyr: "Ligg stille, og oppfør deg!". Det ser brutalt ut, men en kattemor vet nøyaktig hva hun skal gjøre.     Dixie storkoser seg som mamma til sine kjempesøte kattunger <3 🙂 Hun vasker dem, steller dem, gir dem melk, omsorg, kjærlighet og varme <3 🙂 Godpusejenta mi er en kjempetålmodig supermamma <3 🙂 Jeg ser at Dixie er en kjempestolt kattungemamma som elsker kattungene sine <3 🙂 Dixie kommer inn på stua til oss av og til når hun vil ha seg en pause, men når kattungene piper løper hun fort tilbake, for å sjekke hva som skjer.     Det som er morsomt er at når vi kommer og setter oss ved siden av fødebingen, så kommer kattungene bort til kanten av fødebingen. De ser på oss, og Florence har begynt å strekke seg på to for å bli tatt opp i armene våre <3 🙂 Det går vel ikke mange dagene før vi må bygge opp kattungebingen, for finner en kattunge ut hvordan den skal komme seg ut av kattungebingen, gjør resten av gjengen det også!     Jeg blir ikke lei av å sitte å se på kattungene i kattungebingen, for det skjer enormt masse i utviklingen til kattungene, og det er det som er kjempegøy å se på 🙂 Du ser at kattungene prøver og prøver, og de gir ikke opp!     Det er rene meditasjonen å sitte og se på kattungene og en lykkelig kattemor i fødebingen <3 🙂 Ikke minst avstressende og avslappende 🙂 Det burde egentlig alle sammen prøve å gjøre.    

HER ER NOEN BILDER SOM JEG HAR TATT DE SISTE DAGENE AV KATTUNGENE:

 
 

230116_dixie_kattungene_ammer5

Lykkelige kattemamma Dixie med sine tre søte små <3 :)

 
 

250116_dixie_koser_med_kattungene5

Superkattungemammaen Dixie og kattungene slapper av <3 :)

 
 

020216_dixie_ammer_kattungene4

Dixie og kattungetrioen hennes i den nye kattungebingen <3 :)

 
 

030216_kattungetrioen_i_foedebingen4

Felix, Felicia og Florence i lek og utforsking 🙂

 
 

020216_felicia3

(N) Hakrilas Felicia 2 uker gammel 02.02.2016 🙂

 
 

030216_florence4

(N) Hakrilas Florence 2 uker gammel 02.02.2016 🙂

 
 

030216_felix3

(N) Hakrilas Felix 2 uker gammel 02.02.2016 🙂

 
 

030216_to_av_kattungene_i_foedebingen3

I kattungebingen har kattungene godt med tumle- og lekeplass 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 tanker om “KATTUNGETRIOEN: FLORENCE, FELICIA OG FELIX 2 UKER GAMLE, OG NYE BILDER AV KATTUNGENE <3 :)

 1. Åh såååå herlige bilder av kattungene snuppa mi;)) Dixie ser såååå lykkelig ut der hun ligger sammen med kattungene. Og snakk om å kose seg;)) Blide nr.2 var herlig;))

  Når kattunger åpner øyenene sine blir de sååååå søøøøte. Jeg gleeeder meg til å se dem når vi kommer opp til Trondheim i påska;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Voksen blogger utestengt fra å shoute på forsiden på blogg.no. Men bloggeren skjønner ikke hvorfor. For bloggeren forstår ikke hvorfor siden hun ikke har gjort noe galt….My Profile

 2. Nei men så store de er blitt siden sist jeg så kattungene <3 De er nusselige alle tre <3

  Fine bilder av kattungene, og jeg forelsket meg i bilde nummer 2. Der ligger Dixie i lykkerus, og kattungene koser seg med mammaen sin.

  En fin kveld ønskes deg og dine 🙂

  Godklem fra Irene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.