LOVERBOY OG HANS TO ELSKERINNER :)

LOVERBOY OG HANS TO ELSKERINNER 🙂

I går ettermiddag var vi til veterinæren med småjentene, Corvette og Blondie. Vi synes Corvette har litt hyppig løpetid, og det kan faktisk slite på henne. Hun får løpetid, har den en ukes tid, og deretter 14 dagers pause før det er på nytt igjen. Under løpetiden, kan Corvette finne på å markere på andre steder enn dokassen. Da helst i vasken på kjøkkenet eller i kattesengen. Vi trodde Corvette kunne ha urinveisinfeksjon, men veterinæren sa at også hunnkatter med løpetid kan markere.

Veterinæren kjente også livmoren til Blondie, og han kjente at den var forstørret, og han mente med sikkerhet at der var det kattunger 🙂 Da er Blondie ca.5 uker på vie 🙂 Veterinæren syntes tydelig at drektigheten vistes på Blondie! Det er jo nå de siste ukene at magen til Blodnie vil voksne ennå mer. Blondie har apetitt som en ulv!

Det ble gjensynsglede da vi kom hjem fra veterinærbesøket med småjentene! Skulle nesten tro vi hadde vært borte i mange dager.

Corvette gikk og kurtiserte til Aros, og vi så de prøvde seg med paring. Mens vi sitter og ser på nyhetene, hører vi et vræl fra Corvette, etterfulgt av at hun ligger og ruller seg fra side til side. Da skjønte vi at paring mellom Loverboy Aros og Corvette hadde skjedd. Like etter paring vil hunnkatten legge seg ned for å rulle seg for å få i gang eggløsning. Aros hadde rykninger i halen. Dette er også helt normalt for en hannkatt etter han har paret seg! Nå gjenstår det å se om ca. 3 uker om Corvette får rosa patter. Det hadde vært nydelig om hun kunne tatt seg nå, for da kan vi sette en p-sprøyte på Aros slik at vi kan klare å holde ham fertil frem til han er EC (Europa Champion).

I dag ble jeg vekt av en 6,5 kg klump som stod og masserte meg på magen. Det var Svartfot huspus som mente at nå var det på tide å starte dagen. Han stod og melkemasserte med forlabbene, og malte lykkelig. Han la seg til og med på brystkassa mi, men å ha en 6,5 kg klump på brystkassa er ikke så behageligI dag har han vært überkos 🙂 Han har lagt i fanget mitt over en halv time,og bare kost seg!:)

Nå skal jeg ut en tur 🙂 Det kan være jeg kommer med en videoblogg i ettermiddag 🙂 Ha en fin dag alle sammen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

1 Comment on “LOVERBOY OG HANS TO ELSKERINNER :)

  1. Nei Torild jeg kan ikke legge ut dine kommentarer på bloggen min, da politiet skal etterforske telefonavlytting og diverse dokumentforfalskning greier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.