NYE OUTFITBILDER AV KATTENE <3 :)

220115_aros_ved_matboks5Godpusegutten Aros passer godt på matboksene hvor tørrfóret befinner seg 🙂

220115_aros_ved_matboks6Godpuseprinsen Aros <3 🙂

210115_nadina_piano5Godpusejenta Nadina passer på, og følger med på hva som skjer 🙂

210115_nadina_pute4Godpusedronningen Nadina koser seg på puta si i sofaen <3 🙂

210115_dixie_pledd3Godpusejenta Dixie Rose slapper av på pleddet sitt på sofaen 🙂

220115_dixie_sofapute4Godpuseprinsessen Dixie Rose slapper på på sofaputa på sofaen <3 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med:

3 Comments on “NYE OUTFITBILDER AV KATTENE <3 :)

 1. Flotte bilder av kattene dine 🙂 De er helt fantastsike alle tre 🙂 Jeg har frihelg denne helgen, og det er godt. I dag var vi på ski i Bymarka, og det var fint føre.

  Du må ha en fin søndag 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Sååååå herlige kattebilder snuppa mi;)) Jo mer jeg ser på bilder av Aros jo mer lik Snuppa vår synes jeg han er. Det blikket til Aros er akkurat det blikket som hans datter har;)) Og det er artig å se;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Godt nytt år;))My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.