JEG HÅPER VIRKELIG IKKE AT DET DAMEMENNESKET SOM DUMPET TO SØTE SMÅ KATTUNGER HAR BARN!

Lørdag 02.11.2014 leste jeg denne nyhetsartikkelen på TV2.no:

http://www.tv2.no/2014/11/02/nyheter/6187503

Når jeg leser slike nyheter får jeg vondt langt inn i sjelen, tårene mine triller og jeg blir kjempesint 🙁 Jeg finner ingen unnskyldning når voksne mennesker dumper kattunger på den måten slik denne damen gjorde! 

Bare å hive fra seg to små kattunger, for så å kjøre videre beviser at denne damen er totalt blottet for alt som heter empati og samvittighet, og damen må også være totalt følelsesløs og kald som utførte den groteske handlingen som det var å hive fra seg kattungene. Hallo! Det er snakk om kattunger, to levende søte små individer som fortjener all den kjærlighet og omsorg fra mennesker. 

Jeg kommer aldri til å skjønne meg på dyreeiere/katteeiere som er så ondskapsfulle at de utfører slike groteske ugjerninger. Dumping av kattunger er en grotesk ugjerning i mine øyne, og også straffbart i følge Dyrevelferdsloven! I mine øyne er og blir denne damen en ondskapsfull dyremishandler som fortjener å bli straffet.

Heldigvis og takk og lov var det omsorgsfulle mennesker som tok de livredde kattungene inn. Slike hjertegode og dyrekjære mennesker finnes det mange av <3 🙂 

Jeg håper for Guds skyld at dette damemennesket ikke har barn! I så fall er ikke dette damemennesket et forbilde for sine barn! 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 tanker om “JEG HÅPER VIRKELIG IKKE AT DET DAMEMENNESKET SOM DUMPET TO SØTE SMÅ KATTUNGER HAR BARN!

  • Carina Josefine: Når jeg leser slikt blir jeg fly hakke forbanna, for å si det på trøndersk, og jeg får kjempevondt inni meg.

   En ting er sikkert, og det er at hun der dama må ha et innvendig hat og sinne, og et hardt og brutalt hjerte som får seg til å gjøre noe sånt mot uskyldige og forsvarsløse små kattunger <3 🙁

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 1. Fy fader hvor sint jeg ble da jeg leste dette. Ingen friske mennesker gjør slikt mot forsvarsløse og uskyldige dyr. Det er fælt å tenke på slike mennesker er dyreeiere. De skulle blitt fradømt retten til å ha dyr for livstid.

  Ha en fin tirsdag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Jeg også, og jeg ble fly forbanna da jeg leste denne artikkelen. Du har rett! Ingen friske og oppegående mennesker gjør noe sånt mot et forsvarsløs dyr 🙁 Det er jo forsket på at slike dyremishandlere har et sterkt innebygd hat og sinne, og de går heller ikke av veien for å mishandle mennsker.

   De skulle så absolutt fått totalforbud mot å ha dyr!

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Ofmariel: Ja det er kjempefælt å lese slike nyheter, og jeg for kjempevondt inni meg når jeg leser sånt! Fatter og begriper ikke hvordan folk kan være så hjerterå at de gjør en slik grusom og fæl handling mot forsvarsløse små kattunger 🙁

   Du har rett. Slike mennesker har et sterkt innebygd hat og sinne, og de går jo heller ikke av veien for å mishandle mennesker.

   Ønsker deg en en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

  • Mona Elisabeth: Jeg reagerer med å bli fly forbanna når jeg leser slike triste artikler, og jeg får kjempevondt inni meg 🙁

   Skjønner over hodet ikke hvordan oppegående mennesker kan få seg til å gjøre en slik kjempefæl ugjerning mot forsvarsløse dyr 🙁

   En ting er sikkert, og det er at slike mennesker har et voldsomt innebygd hat og sinne, og de går heller ikke av veien for å mishandle mennesker. Dette er det forsket på.

   Ønsker deg en kjempefin torsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.