FOTOKONKURRANSE! VINN KJEMPEFINE KATTELEKER TIL PUS :)

Det er på tide med fotokonkurranse!

Siden det er sommer, hadde det vært kjempekoselig med tema «Katter og sommer», men hvis dere ikke har et bilde av katten din med sommermotiv gjør det ingenting! Alle bilder av katter er hjertelig velkommen!

Fremgangsmåte for dere som har blogg:

– Legg ut et bilde av katten din på bloggen din, og lag en link til min blogg under bildet!

– Deretter skriver du i kommentarfeltet på min blogg en kommentar om at du er med i fotokonkurransen, og husk å linke til ditt eget innlegg i kommentaren!

Fremgangsmåte for dere som ikke har blogg:

– Dere kan gå inn på facebooksiden til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: https://www.facebook.com/BloggFornHakrilasAbyssineroppdrett?ref_type=bookmark

– Hvis du ikke har likt facebooksiden, så trykk «liker».

– Deretter kan du legge inn ditt bilde av katten din på facebooksiden for bloggen!

Dette er premiene du kan vinne til katten din:

030814_premie_fotokonkurranse2Her er premiene du kan vinne, men ikke Nadina som er nysgjerrig på lekene 🙂

Premiene er gitt av Stargate Pet Shop som er sponsor for bloggen min:

stargate1

http://stargatejohnny.mamutweb.com/

Siste frist for å delta på konkurransen er mandag 18.08.2014! Da blir alle kattebildene presentert i et eget blogginnlegg 🙂 Vinnere trekkes mandag 25.08.2014!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med:

13 Comments on “FOTOKONKURRANSE! VINN KJEMPEFINE KATTELEKER TIL PUS :)

  1. så spennende, jeg har verken blogg eller fb så får ikke sent men jeg skal da følge med her og se hvem som vinner . og for en flott premie de for i gave !
    lykke til alle sammen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.