A-KULLET (AROS OG ABYSSA) FYLLER 1 ÅR I DAG :)

I dag fyller Topsy sitt A-kull (Aros og Abyssa) ett år! Tenk ett år er gått siden de lå i fødekassen på badet 🙂 Helt ufattelig hvor fort året har gått, og ikke minst hvor masse de har utviklet seg og lært seg i løpet av dette året, og i dag fyller de ett år 🙂 Gratulerer med dagen Aros og Abyssa 🙂
 
 
Bursdagsfisken får Aros i kveld når Halvard kommer hjem. Selvsagt må vi feire dagen med ekstra god mat til kattene!
 
 
Var til veterinæren i dag med både Aros og Topsy. Begge to skulle øyenlyses, Topsy skulle ha sin vaksine og Aros skulle ha helseattest med tanke på paring 🙂 Vi tok Aros ut av reiseburet, og satte selen på ham. På venterommet var det en engelsk cocespaniel som også skulle ha time, og han ble så redd for Aros at han la seg i fanget på eieren. Eieren kom helt fra Ålesund med ham for å øyenlyse ham, og hun ble så imponert over Topsy og Aros hvor rolige og trygge de var, og Aros smeltet jo hjertene på de som jobber på dyreklinikken siden han var så flink å gå i sele! Alle sammen måtte jo selvsagt bort å klappe ham, og snakke med ham. Aros var utrolig selvsikker, og lot seg ikke stresse av at han var på venterommet hos veterniæren. Han skulle bort å snuse i hver en krok inne på venterommet.
 
 
Det ble endelig tid for å komme inn til veterinæren. Han smeltet jo totalt for Aros og Topsy, og syntes de var skjønne! Aros skulle igjen prøve seg å hoppe opp på skulderen til dyrlegen. Da lo han godt, for dette hadde han ikke opplevd før med katter. Både Aros og Topsy var så flinke under undersøkelsen! De stod helt i ro! PRA-undersøkelsen gikk fint, og ingen av dem fikk noen som helst anmerkning 🙂 I dag kom DNA-testene for PRA i posten. Vi skal få gjort dette i løpet av dagen, slik at vi kan sende inn prøvene fortest mulig. Godt å ha det gjort før kull mellom Aros og Corvette kommer i løpet av høsten.
 
 
Det var lykkelig puser som spratt ut av reiseburene sine da vi kom hjem med dem 🙂 Corvette var i hvert fall overlykkelig at Topsy og Aros kom hjem 🙂
 
 
Ellers tror jeg at jeg skal mentalundersøke Svartfot…. 🙂 Hva som går av ham vet jeg ikke, men noe er det i hvert fall… Han er jo så ivrig etter å leke med Aros og Corvette, og han er som en kattunge når han holder på. Flere ganger i det siste har Svartfot stått over Aros i paringsposisjon, bitt ham i nakken, og dratt ham med seg bortover gulvet. Det er litt av et syn når Svartfot prøver å dra den 4,3 kg fawn hannkatten med seg etter nakkeskinnet. Til slutt greier Aros å komme seg løs fra Svartfot sitt nakkegrep. Etterpå gjemmer Svartfot seg bak ovnen på stua, og venter på neste anledning til å gjøre akkurat det samme som Aros. Hverken Aros eller Svartfot er sinte på hverandre når de holder på. Det er jo Svartfot som oppsøker Aros for lek, og han ser ut til å kose seg når han holder på også 🙂 Den grovslasken! Det må jo være noen drifter i Svartfot selv om han er kastrert? En ting er sikkert! Det er i hvert fall Aros sin fulle fortjeneste at vi har fått en mye tryggere huspus enn for et par år tilbake! Det var Aros som oppsøkte Svartfot da han var kattunge, og fikk ham til å komme på stua, og være sosial med oss, og etter dette har Svartfot bare forandret seg til en mye tryggere huskatt 🙂 Derfor er jeg kjempeglad fordi vi valgte å beholde Aros i oppdrettet vårt 🙂

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.