OPPDATERING OM DE KJEMPEHERLIGE KATTENE <3 :)

Aros har nå vært hjemme en uke, og jammen er det en hannkatt som har gjennomgått en stor personlighetsfoandring. Han er blitt utrolig selvsikker, og mye roligere enn før kjærlighetsferien sin. I tillegg har han fått bollekinn den katten 🙂 Åh du verden så god og herlig den katten er!
 
 
Han sprayer inne ja, men nå går Halvard tur med ham gjerne to gang for dagen, slik at han får sprayet fra seg. Aros er helt vill etter å få gå ut på tur. Han sitter og hyler bare Halvard er i nærheten. Selv kan ikke jeg gå tur med Aros siden jeg ble operert i foten på onsdag 08.08.07. Han en skinne som jeg skal bruke i 6-8 uker. På dagtid når Halvard er på jobb, så hører jeg ikke et pip fra Aros om å gå tur, men så snart Halvard kommer hjem starter Aros maset sitt om å få gå ut. Det er akkurat som om han skjønner at jeg ikke kan gå tur med ham. Kloke, herlige skjønne Aros!!! Men matfar er jammen den store helten nå 🙂 Aros elsker å ligge på skuldrene til Halvard. Hver gang Halvard går forbi ham, så hopper ham opp skulderen og legger, og da går motoren hans for fullt. Da maler han så høyt at jeg kan høre ham helt inn på badet hvis jeg er der.
 
 
Alle kattene er så kloke. Den første dagen da jeg kom hjem etter operasjonen, så kom en og en katt opp i sofaen til meg, og skulle kose med meg. Fikk i hvert fall massasje da ja 🙂 Det virket som om de skulle trøste meg, og det klarte de. Katter skjønner så enormt masse.
 
 
Tror nok både Topsy og Corvette syns det er fint å få hjem Aros, men Corvette og Topsy er nok noe lei av snusingen på sine edlere deler daglig. De vet begge to å si fra ja. Når Aros er litt for innpåsliten så løfter de begge labbene sine og freser til den elskhovsyke fawnhannkatten.
 
 
Svartfot er mere selskapelig etter Aros kom hjem fra kjærlighetsferien sin. Mens Aros var borte kunne han ligge hele dagen på soverommet og sove, men nå er han igjen mer på stua sammen med oss og abyssinerkvartetten, og den huspusen går ikke av veien for å starte opp en lekeøkt med abyene! Da er onkel Svartfot i sitt ess 🙂 Han hopper frem og tilbake, ligger på lur og venter på at en av abyene skal passere, for så å hoppe på dem. Topsy er den eneste han lar være å gå løs på. Kanskje fordi hun har vært syk? Vi ser også forskjell på måten han behandler Corvette og Aros i sin lek, for han er mye hardere i lek med Aros enn med Corvette. Det vises på hele Svartfot når det er nummeret før lek, for da er han veldig rastløs, og følger abyene grundig med øynene.
 
 
Nå har vi fått fikset sikkerhetslåser på vinduene på stuen, og får til å lufte. Halvard ordnet sikkerhetslås på ene kjøkkenvinduet vårt i går, men sikkerhetslåsen var litt for lang, og glippen i vinduet ble litt for stor. Halvard satt i telefonen og pratet med sin bror. Jeg sitter her på stua. Dermed så ser jeg Topsy forsvinner ut gjennom kjøkkenvinduet, for i neste sekund å komme seg inn igjen. Tror nok Topsy ble litt paff etter turen sin ut. Topsy hadde sittet lenge og prøvd ut ulike måter for å komme seg ut gjennom vinduet, og det så ut for meg at hun datt ut gjennom sprekken. Heldigvis gikk det bra for henne, men du verden det gikk et støkk i oss da ja, og Halvard ordnet sikkerhetslåsen slik at åpningen i vinduet ble abyssiner- og kattesikkert.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.