TOPSYJENTA BLIR TO ÅR I DAG 28.03.2007 <3 :)

I dag har Topsy bursdag, og hun blir to år 🙂 Lille TopsyMOR! Tenk to år siden hun kom til verden på stuen i Parkveien i Oslo 🙂 Bursdagsfrokosten er fortært, og menyen bestod av kylling, noe av det beste Topsy vet 🙂 Topsy er i fin form, og hun er så kosete som kjælen som bare det. Topsy har sine faste kosevaner, og de må vi bare følge!
 
 
På mandags kveld var vi på besøk til de som har Abyssa, og så moro det var å se igjen Abyssa! Så stor hun hadde blitt! Tror nok Abyssa var en smule større enn sin kjære mamma Topsy! Tydelig hun har akkurat det samme gemyttet som sin mor og sin bror Aros. Det kan beskrives med ett ord: TÅLMODIG! Nå hadde hun fått seg en liten «boror» som heter Lavrans, og han var bare så utrolig skjønn! De var virkelig blitt avhengig av hverandre, og de lekte masse sammen! Hvis Lavrans forsvant, så gikk Abyssa rundt på stuen og lette etter ham. Det skal bli moro å se hvordan Abyssa gjør det på utstillingen på lørdag 🙂
 
 
I dag reiser vi opp til Grong, fordi svigerfar døde på fredag 23.03.07, og det er begravelse på fredag som kommer. Akkurat nå i vårsolen står Halvard og vasker vinduene på bilen, og han skulle støvsuge bilen innvendig. Vi har fått husverten vår til å gi kattene mat. Så det skulle nok gå bra for et par netter. De har jo hverandre å leke med. Selv er jeg jo tilbake på fredags kveld igjen. Vi har gjort klar fiskestykker, og kyllingstykker.
 
 
Ellers var Svartfot til veterinæren i går, og fikk fjernet tannstein av tennene sine. Siden han ikke er ute akkurat nå, fikk vi veterinæren til å klippe klørne hans også. Kan være lurt med tanke på utstillingen….. Akkurat det begynner jeg ikke med til Svartfot…. 🙂 Svartfot var nokså ør i hodet i går etter han kom hjem, men har kommet seg i løpet av natten. Før vi dro på korøvelse, sovnet han over matskålen. I dag tidlig da vi stod opp, ville Svartfot ha mat. Han var en av de første som kom og ba om frokost 🙂 Så han har kommet seg ja 🙂

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.