SISTE NYTT HOS KATTENE VÅRE :)

En uke er gått siden vi var til veterninæren med Topsy sist gang, og hun har vært stabil og i fin form denne uken 🙂 Hun har spist godt, beveget seg mye, og har til og med begynt å sitte i vinduskarmen igjen 🙂 Hele tiden er jeg livredd for at hun får tilbakefall! Åhhhhh!!! Krysser alle tær, fingre og labber for at Topsy MÅÅÅÅÅÅ bli bra!!!!! Det er så herlig å se henne i den formen hun er nå 🙂 Da kommer hun i møte med oss når vi kommer hjem. Topsy har også begynt å gå ut på soverommet sammen Aros til Svartfot hvis han er der inne. Her om dagen stod hun på to, langs kjøkkenskuffene når jeg holdt på å lage mat til henne. Jeg tørr ikke ta gleden ennå, fordi jeg er så redd for at hun skal få tilbakefall, og da kommer jeg til å bli knust av sorg 🙁 Fremdeles går hun med hodet litt på skakke, men hun er kjapp når hun løper 🙂 Topsy er også mer kontaktsøkende når hun ikke slapper av. Hun kommer til oss, og vil mer enn gjerne opp i hendene for å få kos! Topsy er nå kosejenta vår ja <3 <3 <3 🙂 Vi skal til veterniæren med Topsy på fredag, fordi de ville se henne igjen for en kontroll. Var litt redd i går kveld da vi kom hjem fra korøvelse, for da siklet hun ut av munnen, men det gikk seg heldigvis til. Gir henne homøpatimedisin som skal styrke immunforsvaret hennes. Det er jo hardt for en liten kropp å skal ha antibiotika i tre uker!     Når det gjelder karamellklumpen Aros, er han nå 2,9 kg, og han er ennå ikke 5 måneder gammel. Han er i full aktivitet hele dagen. Døgnet hans skulle egentlig ha vært utvidet med 24 timer lek, 24 timer kos og 24 timer mat 🙂     Aros er nå en stor snik også da. Hvis Topsy ligger og sover i kattekurven sin, og Aros gjerne kunne tenkt seg plassen. Han går inn i kurven, slikker mamma Topsy, og er så god med henne, men så begynner han å bite henne. Da reiser Topsy seg opp, og forlater kurven til fordel for sønnen sin…. Snakk om å være utspekulert?     Eller har Aros begynt å «stjele» sokker, truser og lommetørklær som henger på klestativet på soverommet. Vi har sett rakkeren komme med lommetørklær og sokker i munnen etter han har vært på soverommet, og vi finner også svært ofte lommetørklærne, trusene og sokkene mistenkelig rundt om kring på soverommet og i leiligheten ellers. Her om dagen når Halvard var på jobb, fikk jeg melding om at han hadde funnet en av sine truser i sekken. Mistanken gikk rett mot Aros. Forstå det den som vil? Kvelden i forveien hadde vi sett ham komme med truser og lommetørklær i munnen ute i gangen. Aros har garantert hoppet opp i sekken til Halvard med «byttet» sitt for å gjemme det. Godt Halvard har noen å skylde på hvis arbeidskollegaene hans lurer på hvorfor Halvard plukker opp herretruser fra sekken sin…. Hi, hi, hi 🙂    

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “SISTE NYTT HOS KATTENE VÅRE :)

  1. Syns det er hensynsfullt av Aros jeg, at han ordner med ekstra truseskift til Halvar. Og for Halvar sin del, tror jeg nok det hadde vært flauere om han hadde trukket opp en dametruse fra baggen sin – haha.

  2. Koselig at du er tilbake. Godt at Topsy er med og at tilstanden ikke er forverret, snarere tvert imot. Tiden vil nok hjelpe. Med tanke på Aros, små kattepuser kan være noen ordentlige villstyringer. Det har også vi fått merke. Vennlig hilsen fra oss og dyrene våre, Anne Berit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.