KLOKT VISDOMSORD OM KATTER <3 :)

KLOKT VISDOMSORD OM KATTER <3 :)

Katten er det eneste vesen som vitterlig nynner over livet; den spinner; den maler.

 

Agnar Mykle

 
 

Øyet til Dixie Rose <3 🙂

 
 

Poten til Dixie Rose <3 🙂 Slik pote har de viltfargede abyssinerne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

4 Comments on “KLOKT VISDOMSORD OM KATTER <3 :)

 1. Det var nydelig visdomsord, og bildene du har valgt ut var nydelige. Øyet av Dixie var vidunderlig å se på <3
  Du må ha en riktig fin kveld 🙂
  Go'klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og det er kjempekoselig at du likte visdomsordet og bildene av Dixie 🙂

   Dette øye-bildet av Dixie er en av mine favorittbilder som jeg føler meg heldig med å ha tatt. Synes bildet er uttrykksfullt 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. For et råfint visdomsord snuppa mi;)) Og jeg det stemmer på en prikk. Når Snuppa maler så er det avslappende lyd.

  Åååhhh sååå råfine bilder. Jeg eeelsker det bildet av øyet;))

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Av og til lurer jeg på om de som har skrevet visdomsord om katten har katter selv, eller om at kattene snakker gjennom dem 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene mine. Bildet av øyet er et av yndlingsbildene mine 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag Else Marit-vennen <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.