BILDER FRA TRØNDERKATTEN SIN UTSTILLING 13.04 – 14.04.2019 :)

13.04 – 14.04.2019 var det duket for Trønderkatten til utstilling i Autronicahallen 🙂 Jeg hadde med meg 3 av kattene mine (Nadina, Elvis og Dixie) 🙂 Her er Elvis i utstillingsburet 🙂

 
 

Godpusegutten Elvis i utstillingsburet <3 🙂

 
 

Nadina i utstillingsburet 🙂

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet sitt <3 🙂

 
 

Hera i utstillingsburet 🙂

 
 

Godpusejenta Hera i utstillingsburet <3 🙂

 
 

Nadina konkurrerte i to klasser. Den ene klassen var i åpen klasse 10 for kastrater, og den andre i seniorklassen for katter fra 7-10 år 🙂

 
 

Nadina fikk kjempebra bedømmelse begge dagene, og hun vet å smelte dommerne når hun leker seg på dommerbordet 🙂

 
 

Lørdag 13.04.2019 fikk Nadina sitt CAP-cert, og hun ble nr.2 i seniorklassen. Søndag 14.04.2019 fikk Nadina sitt 3.CAP-cert, og hun tok tittelen Premier. I tillegg ble Nadina Beste Senior i sin kategori 🙂

 
 

Elvis på dommerbordet til sin grunnbedømmelse 🙂

 
 

Elvis fikk også kjempebra bedømmelse begge dagene 🙂

 
 

Elvis fikk sine to CAGPIB-cert begge dagene 🙂

 
 

Hera på dommerbordet under sin grunnbedømmelse 🙂

 
 

Hera fikk kjempebra bedømmelse begge dagene 🙂

 
 

Hera fikk to CACIB-cert i løpet av utstillingshelgen 🙂

 
 

Godpusejenta Nadina i utstillingsburet 14.04.2019 <3 🙂

 
 

Godpusegutten min Elvis i utstillingsburet 14.04.2019 <3 🙂

 
 

Meg selv med godpusejenta på utstillingen 14.04.2019 <3 🙂

 
 

Nadina i utstillingsburet, og den kjempefine CAP-sløyfen pynter opp 🙂

 
 

Cert- og tittelsløyfene til Nadina 🙂

 
 

Elvis sine cert-sløyfer pynter opp hans bur 🙂

 
 

Hera sine cert-sløyfer pynter opp hennes bur 🙂

 
 

Abyssinervenninnen min Solfrid sin kjempefine abyssinerhannkatt Apollon var også med på utstillingen 🙂

 
 

Kjempfine abyssinerhunnkatten Qiri var også med på utstillingen 🙂 Qiri er barnebarnet til Elvis 🙂

 
 

Elvis sin kullbror Elton var også med på utstillinge 🙂

 
 

Den kjempeflotte devon rex hunnkatten Ida slapper av i utstillingsburet sitt 🙂

 
 

Jeg viser frem Nadina på scenen under panelet når hun ble Beste Senior i kategori 4 🙂

 
 

Den kjempefine BIS-sløyfen Nadina fikk da hun ble Beste veteran 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

6 Comments on “BILDER FRA TRØNDERKATTEN SIN UTSTILLING 13.04 – 14.04.2019 :)

 1. Råkost å se de råherlige bildene dine som du har tatt på utstillingen;)) Grattis med alle prestasjoner.

  Det var råkoselig å treffe deg og kattene dine da jeg var innom på utstillingen;)) Alle abyssinerne som var der var råfine. Jeg kunne vært der lengre. Men jeg måtte gjøre unna noen ærender.

  Takk for sist da jeg var hos deg på fredag;)) Rärtig å treffe deg og kattene dine igjen. Også Nadina da som kommer og legger seg i fanget for å kose. Jeg smeeelter av den råherlige personligheten til kattene dine.

  Ha en råfin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Passert midten av februar og jeg har vinterferie;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit-vennen <3 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine fra utstillingen 🙂

   Det var kjempekoselig at du tok turen innom for å hilse kattene og meg på søndagen 🙂 Synd ikke abyssinervenninnen min Solfrid var inne i hallen der og da, for da hadde du kunne fått truffet henne.

   Jeg liker å ta bilder av kattene mine, og synes det er moro å dele bilder av dem fra utstillinger 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Overstått påske til deg og familien din. Jeg håper dere og kattene har hatt en fin ferie? Vi har vært på hytta i Ålen. Der har vi kost oss sammen min bror sin familie og søsteren min sin familie 🙂

  Jeg begynner på jobb på torsdag. Da begynner jeg med seinvakt. De to siste dagene skal jeg nyte 🙂

  Det var koselig å åpne nettbrettet å se dette fine blogginnlegget med fine bilder av kattene fra utstillingen 🙂 Gratulerer med fine resulteter og fine premier 🙂

  Jeg synes det er moro å se bilder fra utstillinger du er på og det er moro å lese om resultatene kattene dine får 🙂

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Go’klem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det, og tusen takk i like måte 🙂 På facebook så det ut som dere hadde det kjempefint i påsken, og det var kjempekoselig å se bildene dine 🙂

   Vi hadde en kjempeflott og fin påskeferie 🙂 Du var heldig med fridagene dine så heldig vi har vært med været 🙂

   Meldt overskyet og litt regn i løpet av morgendagen. Da kommer det til å bli enda mer grønt på trærne!

   Tusen takk for det 🙂 Synd du ikke fikk tid til å ta turen innom, men det kommer et par utstillinger i Trondheim i 2020 som du kan få med deg 🙂

   Jeg elsker å ta bilder fra utstillingene jeg er på, og det er kjempekoselig at dere liker bildene mine som jeg deler med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Gratulerer, gratulerer med resultatene på utstillingen 🙂 Det er kjekt at du er så flink som du er å vise oss bilder som du tar på utstillingene både av dine katter og andres 🙂

  Abyssinere er en av de fineste rasene. Det er sikkert fordi vi har somali selv at jeg mener det 🙂 Jeg likte godt bildet av devon rexen også. Wow. Den var rå 🙂

  Fin, fin lørdag til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg <3 🙂 Jeg synes det er kjempekoselig å vise bilder fra utstillingene jeg er på, og jeg stor koser meg når jeg tar bilder. Kjempekoselig at dere du liker bildene mine, og det motiverer meg 🙂

   He, he, he 🙂 Du har nok helt rett at det er fordi du har somali at du liker abyssiner 🙂

   Devon Rex er en rase som står høyt oppe på listen min over rasekatter jeg kunne ha tenkt meg!
   De likner på abyssineren i lynne, og er apekatter de også 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndagskveld <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.