EN VARM SOLSKINNSETTERMIDDAG FOR HERA OG HELIOS PÅ VERANDAEN <3 <3 :)

Godpusegutten (N) Hakrilas Helios nyter solskinnet på verandaen <3 🙂

 
 

Godpusejenta (N) Hakrilas Hera nyter solskinnet på verandaen <3 🙂

 
 

Godpusene Hera og Helios koser seg ute på verandaen <3 <3 🙂

 
 

«Ha, ha, ha 🙂 Nå skal du få!» 🙂 

 
 

«Pass deg du Hera, jeg er er stor som en farlig og skummel bjørn!» 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

8 Comments on “EN VARM SOLSKINNSETTERMIDDAG FOR HERA OG HELIOS PÅ VERANDAEN <3 <3 :)

 1. Kjekt med veranda med netting rundt. Vi har det på den ene verandaen vår sånn at Lucia kan være der når det er varmt. Hun koser seg å være ute der. Vi har innredet den med noen klatrestokker, hyller hun kan ligge på, et krypinn til henne hvis det regner, kattedo med sand i og matskåler. Lucia synes det er kjekt å være der.

  Vakre bilder du har tatt av kattungene og de er vakre ja 🙂 Kjekt å se bilder hvor de er i aksjon 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg, og kjempekoselig du likte bildene mine 🙂

   Ja, det er kjempeherlig å ha slik veranda, og nå skal vi begynne å ordne til ny netting, for vi skal skifte ut den gamle. Det må vi vente til det blir regn og grått vær. Da bruker ikke kattene verandaen så mye 🙂

   Vi tenker også på å ordne til noen hyller i høyder som de sitte på. Abyssinere elsker jo å sitte i høyden. Det gjør også somalier vel?

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Koselige situasjonsbilder du har fått tatt av kattungene <3 De to bildene jeg likte best var bilde nummer 3 og det siste bildet. Det er gøy å se når katter skal tøffe seg og de reiser seg opp med forlabbene i været. Da er de tøffe små løver 🙂

  Du må ha en fin og god kveld 🙂

  Stor bloggklem fra Gry
  Gry recently posted..Adventstiden skaper stemning og forventning 🙂My Profile

  • Gry: Tusen takk for kjempekoselig kommentar deg, og tusen takk for tilbakemeldingen på bildene. Det motiverer meg til å fortsette å ta bilder 🙂

   Tredje bildet likte jeg også 🙂

   He, he, he 🙂 Ja, de er ikke gamle før de skal tøffe seg for hverandre som små bjørner. Da er de kjempeherlige 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld , og en fortsatt kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

 3. Det var jammen noen flotte bilder du har fått att av kattungene 🙂 Du snakkker om noen flotte blinkskudd. Jeg likte bildene dine godt 🙂

  Var det ikke trist å levere fra seg kattungene som flyttet? Jeg hadde ikke klart det. Det må være trist og skilles fra kattungene når de reiser 🙁

  Jeg kommer innom på besøk til en kopp kaffe før jobb på torsdag 🙂

  Jeg ønsker deg en riktig fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Aller først tusen takk for sist på torsdag 🙂 Det var kjempekoselig å få besøk av deg 🙂

   Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine. Jeg elsker jo å ta bilder av kattene, og tilbakemelding gjør at jeg blir motivert til å fortsette å ta bilder 🙂

   Selvfølgelig er det vemodig når kattungene flytter, men når de kommer til eiere som elsker dem av dypet av sitt hjerte varmer det hjertet mitt, og når du ser det blir full match mellom ny eier og katten er det kjemperørende <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld, og ei kjempefin og god helg videre 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 4. Åååhhh snuppa mi så råfine bilder av kattungene. Og du har tatt råherlige situasjonsbilder av kattungene. Det var råartig at du fikk det til. Jeg vet hvordan abyssinere er. Det er ikke lett å få til å fotografere abyssinerkattunger i den alderen. For de er over alt. Jeg husker hvordan Snuppa var.

  Ha en råfin ettermiddag;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..En liten oppdatering med bilder;))My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen <3 🙂 Det var kjempekoselig å høre at du synes 🙂 Jeg passer på alltid ha fotoapparatet i nærheten slik at jeg kan ta bilder av kattungene og kattene hvis de gjør noe, og jeg ser et fint motiv av dem 🙂

   Takk du! Det skal være sant og visst. Var egentlig verre når de var yngre, for da var de over alt! Nå skjønner de hva som skal skje når jeg kommer med fotoapparatet 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdagskveld 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.