MIN ABYSSINERAPEKATT DIXIE ROSE ELSKER BANAN! (Bilder og youtubevideo)

Min yngste abyssinerhunnkatt Dixie Rose har alltid elsket banan, og bare vi åpner døren til skapet hvor bananen ligger kommer hun pilene for å sikre seg å få smake sin del av bananen. Hun kan gjerne spise 1/2 banan hun. Alle kullsøsknene til Dixie Rose var helt ville etter banan, og de spiser det fremdeles. Dixie mener at de kunne laget kattemat med banansmak 🙂

 

Når Dixie er på utstillinger, har jeg alltid med meg banan som hun får som godbit, og det får hun innimellom 🙂 Blant noen av dommerne går hun under navnet «Abymonkey» 🙂 Foto: SE*Sessan’s i 2012.

 

Videoopptak av Dixie Rose tatt på utstillinger i 2017, og den dag i dag på utstillinger er bananen et «must» 🙂 Se hvor salig hun ser ut når hun koser seg med bananen <3 🙂

Har din katt/hund noe den spiser som er litt uvanlig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

6 Comments on “MIN ABYSSINERAPEKATT DIXIE ROSE ELSKER BANAN! (Bilder og youtubevideo)

 1. Åhhhh snuppa mi sååå råherlig innlegg;)) Dixie er jo råsøt når hun spiser bananen. Og det vises på videoen at hun koser seg;)) Jeg husker jeg lo så tårene trillet første gangen jeg så at du ga henne banan;))

  Snuppa vår elsker mais Og hun har ikke magmål når det gjelder mais.

  Ha en råfin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Så langt kan voksne bloggere hevne seg hvis de kommer på kant med andre bloggere….My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂 Ja, Dixie nyter bananen, og hun er helt salig når hun får slikke den myk nok til at den kan spises 🙂

   Mais liker alle tre abyene mine. Åpner jeg maisboksen kommer de løpende, selv fra sin dypeste søvn.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra kattene og matmor

 2. Det var morsomt å se Dixie på utstillingen i Kristiansund da du gav henne banan, og hun så ikke ut som hun hadde moe imot å få det 🙂 Lucia liker mango, pære, appelsin, mais og gulrøtter. Hvis vi har det liggende på et fat uten tilsyn er det borte før vi rekker å tenke.

  Kattene er morsomme når de først har fått smaken på noe 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja du fikk sett Dixie spise banan da jeg var på utstillingen i Kristiansund 🙂 Alle mine tre abyssinere elsker mais, og de kan ligge i sin dypeste søvn, men åpner jeg maisboksen er de på plass alle tre 🙂

   Mine tre er litt mer «normale» når det gjelder appelsiner. Det er de ikke begeistret for.

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra kattene og matmor

 3. Nydelig blogginnlegg 🙂 Så søt Dixie er på videoopptakene du har tatt av henne. Hun ser ut so hun er i den syvende himmel når hun slikker bananen 🙂

  Maco elsker erter og paprika han. Jo mer paprika han får jo bedre er livet hans 🙂

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Du har jo sett henne få banan hjemme her. Hun kommer pilende tvert jeg går i skapet hvor vi pleier å ha bananen liggende.

   Mine tre liker også mais, og åpner jeg maisboksen er de på plass alle tre 🙂

   Ønsker deg en kjempefin torsdagsettermiddag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra kattene og matmor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.