VÅRE KJEMPEHERLIGE KATTER <3 :) (Video)

VÅRE KJEMPEHERLIGE KATTER!:)(Video)

 
 

En presentasjon av kattene våre!:) Laget denne i windows moviemaker!:)

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

6 Comments on “VÅRE KJEMPEHERLIGE KATTER <3 :) (Video)

 1. Så morsomt laget dette var. Kattene dine er så fine 🙂

  Ha en god helg til deg og familien din.

  Bloggklem fra Grynet

 2. Kreativt og morsomt laget:) Morsomme videoklipp av kattene deres.

  Ha en fin søndags kveld.

  Stor klem fra Irenesola

 3. Åhh så tøft laget;) Dette må jeg prøve jeg også. Er det vanskelig?

  Ha en fin dag.

  Stor klem fra Mona Elisabeth

 4. Grynet: Tusen takk for det!:) Ja, jeg tenkte å prøve meg på å lage noe i windows moviemaker, for det er kjempegøy å lære seg noe nytt!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag!:)

  Bloggklem fra Toril

 5. Irenesola: Tusen takk for det!:) Jeg fikk ideen fra min venninne Kali, og hun har lært meg hvordan jeg skal gjøre det. Det er kjempegøy når du først får det til!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag!:)

  Stor klem fra Toril

 6. Mona Elisabeth: Tusen takk for det!:) Nei, det er ikke så vanskelig når man først har lært seg det, og det er kjempegøy å lære seg mulighetene for å få videoen bedre og mere spennedne!:)

  Ønsker deg en kjempefin onsdags ettermiddag!:)

  Stor klem fra Toril

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.