NOEN BILDER OG EN VIDEOSNUTT AV KATTUNGETRIOEN (GIZMO, GRACE OG GAYA) SOM BLE 5 UKER GAMLE 06.06.2016 <3 :)

Mandag 06.06.2016 ble kattungetrioen i (N) Hakrilas G-kull 5 uker gamle, og jeg fant frem mobiltelefonen for å fotografere kattungene i kattungebingen 🙂 Tok også et videoopptak av kattungene 🙂 
 
 

060616_kattungebingen2

Kattungetrioen (Gizmo, Grace og Gaya) har flyttet i den største kattungebingen. Der har de det som plommen i egget, og kattemamma Nadina er trygg for at de er sikre for «farer». I den kattungebingen har de mat og vann, kattedo, og de har stor plass til å leke og løpe omkring 🙂 

 
 

060616_kattungene_g_kullet_5_uker10

Kattungetrioen (Gizmo, Grace og Gaya) slapper av på saueskinnspleddet de har i kattungebingen 🙂 

 
 

060616_kattungene_g_kullet_5_uker11

Gizmo var den den første som våknet da jeg kom med mobilkameraet 🙂

 
 
 

060616_kattungene_g_kullet_5_uker12

Etter hvert våknet også Gaya 🙂

 
 

Et videoopptak som jeg tok av kattungene mandag 06.06.2016 🙂 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

6 Comments on “NOEN BILDER OG EN VIDEOSNUTT AV KATTUNGETRIOEN (GIZMO, GRACE OG GAYA) SOM BLE 5 UKER GAMLE 06.06.2016 <3 :)

 1. Kjekt å få se bildene av gjengen. Herlighet som de vokser. Jeg ser godt på bildene som du har lagt ut på facebook, instagram, snap og blogg at de har vokst 🙂 Jeg synes det er kjekt å få lov til å følge med utviklingen til kattungene.

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Ja de vokser kjempefort, og utviklingen deres går i et forrykende tempo. De lærer noe nytt hver dag, og de skjønner mer og mer hvordan ting henger sammen <3 🙂

   Det er kjempekoselig å høre at du liker å følge med på kattene og kattungene jeg har, og det motiverer meg kjempemasse til å fortsette å dele bilder og videoer med dere 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Tusen takk for i går 🙂 Det var koselig å få komme innom på besøk til en kopp kaffe før jeg gikk på jobb, og det var moro å få se på kattungene.

  Kattungene til Nadina er nydelige, men litt av noen aktive rampunger 🙂 Hi hi hi hih 🙂 De har smeltet hjertet mitt ja <3

  Du har som vanlig delt koselig bilder av kattungene, og jeg nyter synet av kattungene på bildene 🙂

  En fin torsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Det var kjempe, kjempekoselig at du kom på besøk, og det timene bare flyr av gårde når vi to treffes 🙂 Vi kunne sittet og pratet ennå lengre er jeg sikker på, men vi får ta det igjen neste gang 🙂

   He, he, he 🙂 Der sa du det 🙂 Noen rampunger de så absolutt! De er noen små kjempesøte bøllefrø, og gjett om de er bevisst i hva de gjør 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 3. Åhhhh snuppa mi såååå råsøøøte de er alle sammen;)) Og herlig video. Det var artig å se;))

  Heldige Irene som er har vært så heldig å få se kattungene. Jeg gleeeder meg til sommerferien til vi kommer opp til Trondheim. Da kommer jeg på besøk for å se dem;))

  Ha en fin kveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Er du den som er opptatt av å skryte over at du eier dyre merkevareprodukter? Hvis ja så har du et luksusproblem.My Profile

  • Else Marit: Tusen takk for en kjempekoselig kommentar fra deg Else Marit vennen 🙂

   Du kan bare glede deg til sommerferien til du kommer hjem til Trondheim når du får treffe kattungene, og de skal jo bo her frem til august. Dere kommer jo før det nordover 🙂

   Kattungene er kjempeherlige, og de lærer jo så mye hver eneste dag. De skjønner mer og mer av hvordan ting henger sammen. De er kjempesøte alle tre <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.