DE TRE KJEMPESØTE KATTUNGENE I G-GJENGEN (Bilder) <3 :)

Mandag 16.05.2016 ble trekløveret i (N) Hakrilas G-kull (Gizmo, Grace og Gaya) 2 uker gamle. Nå er det liv og røre i fødekassen, og kattungene kommer seg rundt inne i fødekassen, de leker med hverandre, lekesloss litt, drikker melk av mamma Nadina og sover. De er kjempeherlige alle 3 <3 <3 <3 🙂 Når kattunger åpner øynene så blir de mer våkne med en gang.      Alle tre virker rolige og tilfredse, og det er sjelden jeg hører dem skriker fra fødekassen. Det betyr at de får nok melk fra mamam Nadina 🙂 Mamma Nadina godtar også at vi holder kattungene, men som alle andre kattmødre vil hun være i nærheten slik at hun kan følge med at kattungen har det bra. Det er kjempeviktig at den som skal se på kattungene koser med kattemor først, for da får kattemor luktet på hendene, og det gjør at kattemoren skjønner at at den som kommer inn på rommet hvor kattungene er ikke vil noe vondt 🙂      Når vi løfter kattungene er det hannkatten Gizmo som skriker høyest når han blir løftet opp. Jentene Grace og Gaya er rolige og stille når de blir løftet opp. Etter jeg har løftet og kost med kattungene så klapper jeg og koser med Nadina slik at hun skjønner at dette ikke er noe å være engstelig for. Nadina er en kjempetrygg og omsorgsfull kattemamma til kattungene sine <3 🙂 Hele tiden har hun oversikt.     Av og til vil Nadina inn på stua for å være litt sosial med oss og de andre kattene. Som kattungemamma vil hun gjerne ha oversikt over Elvis og Dixie. Dixie og Elvis vet å holde seg unna kattungerommet, for det ligger i kattens natur at en kattungemamma vil beskytte kattungene sine 🙂     Jeg vil nok tro at om litt over en uke må vi bygge på fødekassen litt, for det er jo ca. ved 3 - 4 uker at kattungene kan finne ut hvordan de kan komme seg ut av fødekassen. Som oppdretter er jo et slikt kull drømmekullet å få. Alle tre veier over 300 gram, og de øker mellom 10 - 20 gram hver dag. Normalt er at en kattunge legger på seg ca. 10 gram pr døgn.      Igjen sier jeg det at det er kjempegøy å følge med utviklingen til kattungene dag for dag, og fra uke til uke. Det skjer en utvikling hver dag, og hver uke 🙂      Jeg føler meg kjempeheldig og privilegert som får lov til å være abyssineroppdrett, og som får lov til å se nytt liv bli født <3 🙂 Det å oppleve en kattungefødsel er kjempestort, og det kan ikke beskrives med ord <3 🙂     

HER ER NOEN NYE 2 UKERSBILDER AV KATTUNGETRIOEN I (N) HAKRILAS G-KULL:

 
 

160516_gizmo_2_uker6

(N) Hakrilas Gizmo 2 uker gammel  16.05.2016 <3 :) 

 
 

160516_gizmo_2_uker7

Godpusegutten Gizmo <3 :)

 
 

160516_grace_2_uker7

(N) Hakrilas Grace 2 uker gammel 16.05.2016 <3 :) 

 
 

160516_grace_2_uker8

Godpusejenta Grace <3 :) 

 
 

160516_gaya_2_uker8

(N) Hakrilas Gaya 2 uker gammel 16.05.2016 <3 :)

 
 

160516_gaya_2_uker9

Godpusejenta Grace <3 :) 

 
 

160516_nadina_grace8

Fotoshooten måtte ta en pause, fordi mamma Nadina måtte amme Grace litt før jeg fortsatt kunne ta bilder 🙂 

 
 

160516_kattungetrioen_2_uker4

G-trioen 2 uker gamle 16.05.2016 <3 <3 <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “DE TRE KJEMPESØTE KATTUNGENE I G-GJENGEN (Bilder) <3 :)

 1. Det var tre vakre, vakre skjønninger, og de er fantastsik varke <3 Jeg skjønner deg godt at du koser deg når du har kattunger, og jeg får lyst til å stikke nesen ned i pelsen deres for å kose med dem 🙂

  Kjekke bilder du har tatt 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂

   Kattungene er bare så kjempeherlige, og de er blitt så bevisste. Hver eneste gang når jeg kommer inn på rommet til kattungene, så titter de opp med store øyne, og vil bli løftet opp for å få kos <3 🙂

   Nå har de jo babypels, og likner på noen små kyllinger i pelsen. Litt rufsete, men myke og gode 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar Else Maritvennen 🙂 Ja jeg er helt enig. Kattungene er kjempesøte <3 🙂 De har allerede smeltet hjertet mitt <3 🙂

   Kjempekoselig at du likte bildene jeg har tatt av dem 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Se på nuskene der da. De er fine alle tre, og det var koselig å få se nuskene da jeg var til deg forrige uke 🙂

  Jeg gleder meg til mange billedoppdateringer på facebook, blogg, instagram og snapchat de kommende ukene 🙂

  En fin torsdag ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar 🙂 Ja de har vokst kjempemasse, og nå er det blitt så bevisste, våkne og nysgjerrige. Hver gang vi kommer inn på rommet til kattungene så titter de opp, for de vil komme opp for å få kos <3 🙂

   Vær du sikker! Det kommer flere bilder 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.