GODPUSEGUTTEN MIN S*SKIMMERDAL’S ELVIS 1 ÅR 22.02.2016 <3 :)

I dag fyller godpusegutten min S*Skimmerdal’s Elvis 1 år <3 🙂     I mai 2015 valgte jeg å la Aros få lov til å slippe og lide. Aros hadde kreft i tarmen, og det var ikke noe å gjøre 🙁 Det var kjempetrist og fælt å la Aros få vandre over regnbuebroen 🙁 Likevel var det til det beste for ham å la ham slippe <3     Jeg visste allerede da at Elvis skulle komme hit, men jeg greide ikke slippe gleden løs, for jeg var redd for at jeg ville elske Elvis mer enn Aros. Trøsten min var at jeg på en måte fikk tilbake Aros sine gener i Elvis siden Aros var tippoldefar til Elvis. Hadde det ikke vært for Aros, ville jeg ikke i dag hatt den kjempeherlige sorrelfargede godpusegutten Elvis <3 🙂     Det var en kjempespennedne dag da jeg kjørte til Åre i Sverige for å møte hun som hadde med seg Elvis for meg fra Umeå. Elvis hadde mjauet hele veien fra Umeå til Åre! Han mjauet nokså mye fra Åre og hjem til Trondheim.     Da jeg kom hjem var det en tøff og selvsikker liten "rødrev" som ville ut av transportburet. Elvis hadde vært på en lang reise, og mannen min og jeg tenkte at han måtte få litt ro før han ble presentert for Dixie og Nadina. Vi tok Elvis ut på badet slik at han kunne slappe av, spise litt mat, drikke vann og gå på kattedoen der. Elvis var kjempenysgjerrig, og han gikk rundt og snuste. Mannen min og jeg tenkte at han kunne få roe seg ned en stund alene, men det ville ikke Elvis. Han ville inn på stua til Dixie og Nadina, og da måtte vi få lov til det. Jeg skal hilse å si at det var en selvsikker liten "rødrev" som hadde halen stolt rett i været da han kom inn på stua, og den gutten var hjemme med en gang han kom inn.     Nadina på sin side freste til ham hver gang hun gikk forbi ham, og gadd ikke bry seg om den lille abyssinergutten. Hun skjønte at dette var en kattunge, og dermed holdt hun seg på avstand. En kattunge betyr for en annen katt en påpasselig kattemor, og da bør andre katter ligge langt unna kattungene hennes.     Dixie knurret og hylte mot Elvis de første 4-5 dagene, men hun gikk ikke til angrep. Elvis brydde seg ikke i det hele tatt! Elvis var mer opptatt av å gjøre seg kjent, leke, få kos, få mat osv.     Etter 4-5 dager ble Dixie mer og mer nysgjerrig når hun så Elvis lekte med lekene på gulvet. Det var tydelig at hun gjerne ville ned for å leke med ham, men hun turte liksom ikke. Så plutselig en dag hopper hun ned, og blir med Elvis på leken. Fra den dagen ble Elvis og Dixie bestevenner <3 <3 🙂     I dag er Elvis gode venner med både Dixie og Nadina, men jentene kan bli litt lei den plagsomme lillebroen sin av og til.     Elvis viste seg fort å være en tillitsfull, kjælen, kjempekosete, selvsikker, lekn og oppfinnsom abyssinergutt som smeltet matmor sitt hjerte <3 🙂     Elvis smelter hjertene til alle som besøker oss, han hopper fort opp i fanget til gjestene våre 🙂 Jeg tror det perfekte døgnet for Elvis ville ha vært 20 timer med kos i fanget, 1 time med mat og 3 timer med lek 🙂     Fra 29.11 - 13.12.2015 var Elvis hjemme hos en abyssinervenninne av meg som heter Liss for å pare seg med deres abyssinerhunnkatt Nubi. Liss og mannen hennes ble hodestups forelsket i Elvis mens de hadde ham der. De elsket det kjempeherlige lynnet til Elvis <3 🙂     I dag er Elvis pappa til 5 kjempeherlige kattunger, og det før han selv fylte ett år 🙂 Det er kjempebra jobba det!     Jeg angrer ikke en eneste dag for at godpusegutten Elvis fikk komme hit 🙂 Min bekymring for at jeg ville elske Elvis mer enn Aros slo helt feil. Elvis er Elvis, og han har sin kjempeherlige og supre personlighet som gjør Elvis til den godpusegutten han er og alltid har vært <3 🙂    

220216_s_skimmerdals_elvis_ett_ar2

Gratulerer med ett års dagen godpusegutten min Elvis <3 :)

 
 

300415_elvis5

Godpusegutten Elvis <3 :) Fotograf Maria Westling

 
 

300415_elvis7

Godpusegutten S*Skimmerdal’s Elvis <3 :) Fotograf: Maria Westling

 
 

300415_elvis8

Den tøffe godpusegutten Elvis <3 :) Fotograf: Maria Westling

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “GODPUSEGUTTEN MIN S*SKIMMERDAL’S ELVIS 1 ÅR 22.02.2016 <3 :)

  • Else Marit: Tusen takk for gratulasjonen til Elvis Else Maritvennen 🙂 Selv om han er ett år gammel, så har han mye kattungefark i seg, men han er blitt mye roligere enn hva han var som kattunge. Han har jo det kjempeherlige gemyttet, og elsker å få kos. Når vi koser med ham så begynner han å sikle fra munnen, og det har han arvet fra sin far. Elvis vil være snill mot alle han møter <3 🙂 Han er kjempeherlig 🙂

   Ja hun Maria som har tatt bildene er kjempeflink fotograf, og bildene hennes er kjempekreative 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Gratulerer med dagen til Elvis 🙂 Jeg håper det står masse deiglig og god mat på menyen hans i dag 🙂 Det har han fortjent som han har jobbet.

  Jeg har avspasering og tilbringer vinterferie med jentene denne uka, og jeg syntes det var deilig å få være sammen med dem. I dag tok vi med oss ski, og kjørte opp på Lian hvor vi gikk inn til Grønnlia. Det var en fin tur i det fine været som vi har 🙂

  Du må ha en fin mandag videre 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det, og Elvis sier: «Purr, purr, purr» 🙂 Han fikk godmat ja. I tillegg fikk han den beste bursdagsgaven, nemlig at Nadina kom i løpetid, og de paret seg 6 ganger under løpetiden. Bedre bursdagsgave kunne han ikke ha fått 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, pur, og stor klem fra Toril og kattene

  • Irene: Tusen takk for det, og Elvis sier: «Purr, purr, purr» 🙂 Han fikk godmat ja. I tillegg fikk han den beste bursdagsgaven, nemlig at Nadina kom i løpetid, og de paret seg 6 ganger under løpetiden. Bedre bursdagsgave kunne han ikke ha fått 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, pur, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.