KATTUNGETRIOEN VOKSER :) NÅ HAR DE ÅPNET ØYNENE, OG DE ER KJEMPESØTE <3 :)

Det går kjempefint med Dixie og kattungene. Dixie er en kjempeflink kattemamma, og hun er stolt over kattungetrioen sine 🙂
 
 
Kattungene har åpnet øynene sine, og nå er det kjempesøte <3 🙂 De er blitt mye mer aktive og bevisste i det de gjør, og man ser fra time til time og dag til dag at de lærer noe nytt. Det er kjempegøy å følge med utviklingen til små kattunger <3 🙂 En ting er sikkert, og det er at jeg nyter hver time og hver en dag med kattungene 🙂     Vel... Fødekasse og fødekasse.... Fødekassen er en dyne lagt i ring i senga mi! Hva gjør man ikke for dyrene sine? Alt for dyrene er mitt motto 🙂     Jeg begynner å se litt personlighet på kattungene. Florence som var den jeg matet med flaske har tatt igjen søsteren sin i utvikling. Hver gang jeg setter meg ned, så kommer Florence krypende, og hun klatrer opp dynen, og kommer seg opp på kanten av den. Nå må kattungene få en høyere kant i kattebingen sin, slik at det ikke skjer noen uforutsette rømmingsforsøk... 🙂     Det gjør ikke Dixie noe om jeg eller mannen min koser med kattungene. Hadde hun ikke likte det, hadde hun gitt beskjed om å få kattungen tilbake. Når jeg holder en av kattungene, lar jeg hele tiden Dixie se på kattungen, slik at hun er trygg på at kattungen har det bra. Med en gang kattungen piper, legger jeg den tilbake. Det er kjempeviktig at kattungene blir vant til å bli håndtert av mennesker.     Foreløpig er det Florence som piper minst når jeg holder henne, men det kommer av at jeg matet henne med flaske i noen dager.     I går fikk Elvis lov til å hilse på ungene sine for første gang, og det syntes han var rart. Han lurte nok på hva disse små skapningene var. Dixie slikket ham på hodet. Det er også viktig at Elvis lærer seg å kjenne lukten av kattungene. På sikt når kattungene kommer inn på stuen, vil nok Elvis leke masse med kattungene, for det er mye kattunge i ham ennå.    

HER ER NOEN NYE BILDER OG VIDEO SOM JEG HAR TATT DE SISTE DAGENE:

 
 

300116_dixie_ammer_kattungene2

Kattemamma Dixie Rose koser seg og ammer kattungetrioen sin <3 :)

 
 

300116_kattungene_leker3

Kattungene i lek med hverandre 🙂

 
 

300116_kattungene_sover3

Kattungene gode og mette etter å ha fått mat.

 
 

300116_troette_kattunger5

Tre smånurk fornøyde og mette <3 :)

 
 

310116_felix_liggestilling2Felix i en av sine mange avslappende liggestillinger 🙂

 
 

310116_kattungene_leker4

Kattungetrioen i en av sine lekestunder i mellom måltidene 🙂

 
 

310116_kattungene_leker5

En kjempeherlig kattungetrio i lek og fysisk utfoldelse 🙂

 
 

310116_kattungene_leker6

Leken som kattungene holder på med minner meg om små løveunger når de leker 🙂

 
 

Dixie ammer kattungene, og kattungene leker <3 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “KATTUNGETRIOEN VOKSER :) NÅ HAR DE ÅPNET ØYNENE, OG DE ER KJEMPESØTE <3 :)

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg Else Maritvennen 🙂 Når jeg sitter ved fødebingen hvor kattungene er, så får jeg enkelte blinkskudd som jeg tar bilder av. Da Felix lå slik måtte jeg bare ta bilde av ham. Ja magen til Felix er god og rund, og han er en skikkelig marsipangris <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 1. Herlighet så store de er blitt, og det er kjekt å få se alle de fine bildene dine du deler på bloggen din, facebook, instagram og snapchat.

  Jeg synes kattungene til Dixie er vakre. Bildet av Felix var lekkert, for der har du greid å fange det riktige øyeblikket 🙂 Jeg får lyst å kose med magen hans 🙂

  Fin, fin kveld til deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Søndagsoppdatering med bilder fra Halsa 🙂My Profile

  • Mona Elisabeth: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Da Felix lå slik måtte jeg fotografere ham. Felix vet å legge seg i alle mulige slags posisjoner, og han vet å kose seg <3 🙂 Jeg har kost med magen hans jeg <3 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Jeg skjønner godt at leserne dine er forelsket i bildene dine og videoen din av kattungene til Dixie, for de er vakre alle tre <3 De smeltet hjertet mitt da jeg besøkte deg forrige uke <3

  Jeg greier ikke ta øynene bort fra bildene og videoen du har delt, for bildene er varke <3

  En fin kveld ønskes deg 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg 🙂 Kjempekoselig at du likte bildene mine, og du aner ikke som det motiverer meg til å dele flere bilder og videoer av kattungene 🙂

   Det skjer jo en enorm utvikling fra time til time, og fra dag til dag. Neste gang du besøker meg vil du i hvert fall se den utviklingen som har vært 🙂

   Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.