BLI MED I FOTOKONKURRANSE MED KATTEN DIN :)

Jeg har hatt så mye å gjøre de siste ukene, at jeg har ikke hatt tid til å følge opp med det å reklamere om fotokonkurransen jeg har gående på denne bloggen, og på facebooksiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett! Derfor utvider jeg fristen slik at flere kan få lov til å få sjansen å bli med!

Det er ennå ikke for sent til å bli med! Har du en katt, så bli med i fotokonkurransen med katten din!

Dette er hva du kan vinne:

030915_premier_konkurranse_blogg32 vinnere vil få en pakke med katteleker. Premien er gitt av Stargate Petshop som er sponsor for bloggen min: http://stargatepetshop.no/

190915_eukanubamat_til_premie32 vinnere vil få en pose hver med Eukanuba tørrfór og en pakke med mixed selection (katten din vil elske dette) 🙂 Disse premiene er gitt av Eukanuba som har kvalitetsmerker på kattemat. Dere kan besøke Eukanuba sin hjemmeside her: http://eukanubashop.no/

Regler for konkurransen for dere som har blogg:

1) Du deler et bilde av katten din på din egen blogg, og linker til dette innlegget på din blogg!

2) Deretter skriver du i kommentarfeltet på min blogg at du er med i konkurransen, Husk å legge igjen linken til ditt eget blogginnlegg med bilde av katten din + navn/nicknavn 🙂

Regler for konkurransen for dere som ikke har blogg:

1) Det første du må gjøre er å trykke «liker» på facebooksiden til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett: https://www.facebook.com/BloggFornHakrilasAbyssineroppdrett

2) Deretter kan du legge inn bildet ditt på facebooksiden.

27.09.2015 vil jeg publisere alle kattebildene som er kommet inn til fotokonkurransen her på bloggen min!

Alle bildene som kommer inn til fotokonkurransen vil bli publisert på denne bloggen fredag 02.10.2015!

Premiene er sponset av Stargate Petshop som er sponsor til denne bloggen:

stargate

http://stargatepetshop.no/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

2 Comments on “BLI MED I FOTOKONKURRANSE MED KATTEN DIN :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.