SOMMERKOS FOR KATTENE PÅ VERANDAEN :)

Godpusejenta Nadina koser seg ute på katteverandaen <3 🙂

Godpusejenta Nadian synes det var kjempegodt å kose seg ute på katteverandaen i dag når det var varmt og godt <3 🙂

Katter har i likhet med oss mennesker godt av D-vitaminer fra sola. Her slapper Nadina av ute på verandaen 🙂

Godpusejenta Dixie Rose koser seg ute på verandaen <3 🙂

Godpusejenta Dixie Rose slapper av og koser seg ute på verandaen <3 🙂

Dixie Rose elsker varme, og om vinteren når vi fyrer i ovnen ligger hun under ovnen for å varme seg 🙂

Siden det har regnet mye i sommer, har ikke kattene vært så mye ute på verandaen. De liker slett ikke regnværet. Dette var en av de første gangene Elvis har vært ute på verandaen i lang tid, og godpusegutten Elvis koste seg kjempemasse <3 🙂

Godpusegutten Elvis koste seg, og lå og fulgte med på småfugler og måker, og jaget innsekter <3 🙂

Elvis slapper av ute på verandaen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

4 Comments on “SOMMERKOS FOR KATTENE PÅ VERANDAEN :)

 1. Fine bilder pusenuskbilder av kattene dine 🙂 Du fanger virkelig de små øyeblikkene, og du ser på bildene at de koser seg 🙂

  En fin kveld ønskes deg, mannen din og kattene dine 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂 Jeg prøver å ta bilder av kattene når det er noe spesielt som skjer, og når jeg ser at jeg har et fint motiv på dem 🙂

   Ja de storkoser seg ute på verandaen når været er fint 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

 2. Såååå herlige bilder av søtingene dine snuppa mi;)) Det vises godt at de koser seg ute på verandaen deres;)) Og jeg synes du får frem uttrykket i fjeset til Dixie og Nadina. Når jeg ser uttrykket til Dixie og Nadina ser jeg godt at Snuppa ser så snill og uskyldig ut i forhold.

  Jeg gleeeder meg til å treffe Elvis når jeg kommer til Trondheim om to uker;))

  Ha en finkveld;))

  Stooor klem fra Else Marit
  Else Marit recently posted..Skjerp dere ansvarsløse og dobbletmoralistiske mødre til tenåringsjenter for hvilke signaler dere sender utMy Profile

  • Else Marit: Tusen takk for kjempekoselig kommentar fra deg vennen! Kjempekoselig at du likte bildene mine 🙂

   Kattene synes det er kjempeherlig å være ute på verandaen når det er varmt og oppholdsvær, men derimot når det regner? Nei takk! Da blir de fornærmet for at jeg ikke kan skru av regnet 😉

   I dag er det grått og regn, og kattene gjør ikke tegn til å få komme ut på verandaen heller 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr, og stor klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.