TO DAGER IGJEN TIL VI FÅR VITE ÅRETS KLUBBKATT 2008 :)

2 DAGER IGJEN TIL VI FÅR VITE RESULTATET AV ÅRETS KLUBBKATT 2008 🙂

Jeg fortalte i en tidligere blogg at huskatten vår begynte med sin 1.katteutstilling i 2007 🙂 I løpet av 2008 har vi hatt ham med på alle utstillingene vi har vært på 🙂 Han har jevnt oppnådd gode resultater på utstillingene i løpet av 2008, så «husse» (matfar på svensk) og «matte» (matmor på svensk) er kjempestole av godbamsen vår 🙂

Eneste jeg vet er at Svartfot ligger blant de beste kattene i katteklubben min for å bli årets katt for 2008 🙂 Nå på lørdag kunngjøres plasseringen, og jeg kjenner jeg er så spent. På lørdag er det nyttårsfest for oss i katteklubben min, og da skal diplomer for alle de 10 beste klubbkattene deles ut, og priser til de tre beste 🙂 Kjenner jeg har sommerfugler i magen, og er veldig kjempespent på det endelige resultatet 🙂 Kommer garantert til å oppdatere dere i løpet av søndag 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “TO DAGER IGJEN TIL VI FÅR VITE ÅRETS KLUBBKATT 2008 :)

  1. Mandy Lou: Tusen takk for det!:) Er spent ja, men uansett plassering, så er han blant de 10 beste, og det er en kjempeprestasjon!:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.