NYE BILDER AV KATTENE TATT NOVEMBER 2014 :)

Godpusegutten Aros <3 :)

Godpusegutten Aros  <3 🙂

 

Godpusegutten Aros slapper av i sofaen <3 :)

Godpuseprinsen Aros slapper av i sofaen <3  🙂

 

Godpusejenta Nadina <3 :)

Godpusejenta Nadina <3 🙂

 

Godpusedronningen Nadina <3 :)

Godpusedronningen Nadina <3 🙂

 

Godpusejenta Dixie Rose

Godpusejenta Dixie Rose <3 🙂

 

Godpuseprinsessa Dixie Rose

Godpuseprinsessa Dixie Rose <3 🙂

 

Siden 02.11.2014 har vi hatt besøk av en kjempeherlig blå abyssinerhannkatt som heter for Ozzcar. Ozzcar er bare kjempeherlig, og for et kjempeflott gemytt han har!

Siden 02.11.2014 har vi hatt besøk av en kjempeherlig blå abyssinerhannkatt som heter for Ozzcar. Ozzcar er bare helt kjempeherlig, og for et kjempeflott gemytt han har!

 

Godpusen Ozzcar

Godpusen Ozzcar <3 🙂

 

Det er på tide med en oppdatering med nye bilder av kattene. Siden 02.11.2014 har vi hatt besøk av en svensk kjempefin og kjempeherlig blå abyssinerhannkatt som heter Ozzcar. Han har et superherlig temperament, og jeg er helt forelsket i ham <3 🙂 Han har smeltet hjertet mitt ja <3 🙂

Dixie har hatt løpetiden, og jeg krysser fingre og tær for at hun er blitt paret, for onsdag 26.11.2014 skal Ozzcar reise hjem tilbake til Sverige igjen. Det er kanskje litt for tidlig å si om hun er drektig, men etter 3 uker bør pattene til Dixie være rosa om hun er drektig. Jeg krysser fingre, tær og labber på kattene for at Dixie er drektig!

Akkurat nå i skrivende stund slapper Nadina av bak vedovnen, og der ligger hun og storkoser seg når vi tenner opp. Både Nadina og Dixie elsker varme fra ovnene, og de ligger tett inntil.

Det blir ikke noen ny utstilling før 31.01 – 01.02.2015, for det er så travelt med forberedelser og øvelse til julekonserter med koret jeg synger i, og med koret jeg dirigerer. Dermed så har kattene en utstillingspause til over jul. Jeg kjenner det kribler etter å være på utstilling, men jeg nå er det julekonserter og juleforestilling som er førsteprioritet. Utstillinger kommer det nok av i 2015 🙂

Både Nadina og Dixie hadde løpetid i okober/november, og Aros som er kastrert fikk det plutselig for seg at han kunne hjelpe småjentene med å prøve å pare dem. Skal hilse å si at «gamlefar» ble som en unghannkatt igjen 😀 Litt av et syn. Nadina og Dixie på sin side var kjempefornøyd med at Aros ville trå til. Nadina ble nesten litt småirritert og fornærmet på Aros da han gikk bort da han ville ha seg en pause. Aros som er 8 år har vært som en kattunge til tider de siste ukene når han holder på. Plutselig kan han få det for seg at han skal løpe frem og tilbake på stua. Det er kjempekomisk å se på 😀

Ellers prøver jeg å slanke Nadina litt. Etter hun fikk E-kullet sitt la hun på seg, og hun har som dommerne sier: «Godt kjøkken hjemme». Jeg prøver å begrense maten hennes, men det er ikke lett.

Vi prøver alt vi kan å holde soverommet kattefritt, men Nadina synes det er så spennedne å få gå inn der for å legge seg i sengen. I det siste har hun fått det for seg at hun vil prøve å åpne døren selv. Hun hopper opp på dørhåndtaket, og henger seg med forlabbene i dørhåndtaket. Enn så lenge har hun ikke greid å åpne døren inn til soverommet, men hun greier fint å åpne døren innenfra soverommet. Det har vært noen ganger at Nadina får lov til å gå inn på soverommet. Av og til hender det at hun vil ut fra soverommet igjen etter noen minutter. Hvis jeg da ikke har vært i nærheten, har Nadina noen ganger greid å åpne døren fra soverommet selv 🙂 En ting skal sies, og det er at abyssinere er og blir en intelligent rasekatt <3 🙂

Nå er ikke kattene på katteverandaen heller, for det er for kaldt for dem. De gangene de har prøvd seg med å gå ut dit, har de snudd med en gang, og de ser fornærmet på meg akkurat som det er min skyld at det kjøligere i luften 🙂

Igjen vil jeg bare si at jeg elsker kattetrioen vår (Aros, Nadina og Dixie). De har hver sine kjempeherlige personligheter <3 🙂 I tillegg er det kjempesosiale, og elsker å få kos fra oss tobente 🙂

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “NYE BILDER AV KATTENE TATT NOVEMBER 2014 :)

 1. Så koselig bilder av kattene fine og høre om deres hverdag. Jeg må smile da jeg leste at du har lyst på at hunkatten din blir gravid:) det fleste er jo redd for at katten formerer seg enda mer:)
  Jeg elsker katt og jeg har en, men vil ikke ha flere. Hun er ut om natten og inn og sover heledagen i kurven sin. Hun er disiplinert av min mann. Har ikke lov å ferdes rundt omkring i huset. Kun i liggekurven og til matskålen:) hun får lov for meg å sitte ved vinduskarmen når mannen er ikke hjemme:)
  God helg til deg.

 2. Råherlige bilder av kattene dine snuppa;)) Og Ozzcar er fin. Jeg håper at det blir fine kattebabyer hos dere. Krysser alt jeg har.

  Snuppa vår får til å åpner dører hun. Det er ikke noe problem. Dørene må gå riktig vei. Da hun var kattunge ville hun inn på rommet til ungene. Og hun ga seg ikke før hun fikk åpnet døren. Når hun først greide det fikk vi ikke stoppet henne. Og det er ikke vits i å stoppe henne. For da blir hun sittende å mjaue utenfor døren.

  Hihi;)) Kanskje Aros går tror han er tenåring igjen;)) Du forteller så artig om kattene dine. Og det er artig å lese om dem;))

  Ha en fin fredag;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Hverdagen har innhentet oss etter en herlig sommerferie;))My Profile

 3. Fantastiske fine bilder av kattegjengen din 🙂 Bildet av Dixie tok du på rett tidspunkt der hun sitter og slikker seg rundt munnen 😀

  Den gjesten deres var nå bra fin også da. Ut fra bildene ser han snill og god ut. Det er noe med øynene hans som gjør at jeg liker ham ved første øyekast.

  Du må ha en fin fredag 🙂

  Klem, klem fra Mona Elisabeth
  Mona Elisabeth recently posted..Fotokonkurranse på Blogg for (N) Hakrilas AbyssineroppdrettMy Profile

 4. Fine bilder du viser av kattene, og jeg synes kattene dine er fine. De er så tillitsfulle, for hver gang jeg kommer på besøk har jeg en av kattene dine i faget. De bryr seg ikke om de ikke kjenner meg.

  Sånn gjør også Maco når vi får besøk, og det er ikke alle som liker å få en katt i fanget på den måten. Det er noen av omgangsvennene våre som er redd for katter på samme måte som noen er redd for hunder. Når vi vet vi får besøk av noen som er skeptisk på Maco, tar vi ham ned fra fanget hvis han prøver seg. Du skal se hvor fornærmet og lei seg han blir. ¨

  Bildet av den blå hannkatten var fin 🙂 Jeg håper det blir noe av daten mellom ham og Dixie 🙂

  Du må ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.