CORVETTE SITT SÅR REVNET, OG TARMER OG MILT FALT UT!!!

CORVETTE SITT SÅR SPRÅTNET, OG TARMENE FALT UT!!

For en dag!!!!! Nå har vi nettopp flaskematet julekvartetten til Corvette! Om de ikke får melk av Corvette nå? Jo, da Corvette har ammet masse hun, og hun har vært enestående mot kattungene. I kveld var Caspar 229 g, Balthazar 229 g, Miss Sophie 174 g og Melchior 236 gram så de har økt veldig bra i vekt!:)

De siste to dagene har vi sett at såret til Corvette etter keisersnittet ikke har vært helt som det skulle. Det har virket som om det har språtnet noen sting, og det var en kul der. I går snakket vi med vakthavende veterinær som sa det ikke var noe faretruende. I dag tidlig ringte vi vår egen veterinær, og vi fikk beskjed om å komme mellom kl.16.00 – 18.00.

Dagen gikk fint, og Corvette ammet kattungene, men hun pep en del da hun beveget på seg. Hun hadde også blødd litt. Kl.16.30 kom Halvard hjem. Jeg holdt på å gjøre meg i stand for at vi skulle dra til veterinæren med Corvette, og i det Corvette skulle hoppe opp på vasken på badet, så språtner såret hennes, og tarmene falt ut!! Jeg ble helt satt ut, og begynte å grine! Vi satte oss i bilen, og dro av gårde til veterinæren! Vel framme til veterinæren, meldte jeg oss i resepsjonen, og vi fikk komme rett inn med Corvette. Hun ble operert i all hast! Har aldri vært så redd i mitt liv! Tenk om dette hadde skjedd mens Halvard var på jobb, eller tenk om det hadde skjedd i løpet av natten mens vi sov??? Tror vi hadde englevakt.

Vi fikk hente Corvette hjem litt over kl.18.00. De hadde festet på plass tarmer og milten. Den klumpen vi hadde sett var milten. Milten var bittelitt skadet, men ikke sprukket!! Veterinæren sa dette ville gå bra. Hun hadde strødd antibiotika inne i bukhulen, og derfor får ikke Corvette nå treffe julekvartetten sin før i morgen ettermiddag. Hun må holdes adskilt fra dem intill i morgen ettermiddag. Nå ligger hun og sover i kattekurven sin.

Halvard og jeg har nettopp matet kattungene. De skal ha 5-6 ml. hver 4.time nå i natt og frem til i morgen ettrmiddag. Har også fått med en hormonsprøyte som vi kan sette på Corvette slik at hun kan få i gang melkeproduksjonen sin hvis den ikke starter selv!

Håper det går bra med Corvette!!!! Skulle jeg miste henne går verden under, fordi hun er så utrolig god!!! Takk og lov at kattungene nå blir 2 uker på tirsdag, og at de er såpass store som de er!! Når de er 3 uker kan vi begynne med fast føde til gjengen. Det tar litt tid før de venner seg til tåteflaska, men de drakk da når vi gav dem melk. Vi må også stimulere dem slik at de får tisset og bæsjet. Dette må også gjøres hver 4.time! Kattungene lærer seg jammen å bli håndtert ja:)

Jeg kommer nok ikke til å glemme ettermiddagen her så lett nei!! Bare det går bra med Corvette så er jeg kjempeglad!!! Har ikke råd til å miste noen av våre kjære og elskede katter samme hvem!!!!

Nå krysser vi hender og føtter for at Corvette kommer seg slik at hun kan glede seg over kattungene igjen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 tanke om “CORVETTE SITT SÅR REVNET, OG TARMER OG MILT FALT UT!!!

  1. Huffameg, dette var skummelt. Så bra å høre at pusen har fått alt på plass igjen og veterinæren mener det går bra. Ønsker henne og ungene lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.