LIV I KATTUNGELEIREN :)

LIV I LEIREN!

 
 

 
 

 
 

 
 
Nå begynner det å bli liv i leiren hos radarparet 🙂 I går kveld begynte det hele med at Abyssa lå og slikket Aros. Det var så søtt 🙂 Jeg trodde egentlig det var litt for tidlig. Etterpå var det tydelig at de lekte litt sammen, fordi Aros prøvde å komme seg etter Abyssa samme hvor hun kravlet i fødekassen. Abyssa og Aros prøvde begge to å reise seg opp for å stå ordentlig på føttene. De øvde og øvde, men ennå er kroppen litt uproporsjonal, og de har heller ikke nok styrke i føttene til å klare å stå ordentlig på alle fire. Med iherdig øving tror jeg nok de to klarer dette i løpet av en ukes tid, kanskje tidligere også 🙂 Aros krabbet hele tiden etter Abyssa, han la seg i de merkeligste stillinger på ryggen og virkelig koste seg 🙂 Sånn liv har jeg ikke sett i fødekassen før. Det var i hvert fall underholdning å se på de to som trener hardt for å klare å stå ordentlig på føttene sine.
 
 
Vekten øker jevnt hele tiden. I går veide Aros 262 gram, og Abyssa 245 gram. Nei! De lider ikke av matmangel 🙂
 
 
I går ettermiddag fikk vi besøk av et vennpar av oss med datteren på 6 år og sønnen på 2 år. De fikk være med på badet for å klappe Aros og Abyssa. Topys var kjempeglad for å få besøk. Hun gned seg inntil begge barna, snuste på dem og var så trygg og god mot dem. Selv da de ble med Halvard på badet for å se på kattungene ble Topsy igjen på stuen sammen med oss voksne. Snakk om å være trygg! Halvard holdt kattungene, og Silje og Arild fikk klappe dem. Silje og Arild storkoste seg 🙂 Det er noe spesielt med katter og barn, men så er nå katter skjønne også da 🙂 Nå var ikke foreldrene helt borte de heller da…
 
 
I natt lå jeg på sofaen i stuen. Jeg gjør det fordi jeg har betennelse i en fot, og må ligge med foten høyt på en pute enkelte netter. Jeg feiret min 40 års dag på onsdag, og hadde blåst opp noen ballonger til å pynte med. Den ballongen som var igjen fant Topsy selvfølgelig ut at hun skulle leke med. Jeg hørte hun holdt på med ballongen, og tenkte med meg selv at sprekker den, så blir vel Topsy skremt. Så sovnet jeg igjen, og tenkte ikke mer over det, før jeg våkner av et smell. Den smalt sikkert fordi hun satt klørne i den. Om Topsy ble redd??? Nei da! Hun lekte med restene av ballongen hun 🙂 Mens jeg var på badet kom Topsy bærende med ballongen som et bytte inn på badet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

2 Comments on “LIV I KATTUNGELEIREN :)

  1. De er utrolig søte!
    Vurderer å skaffe meg en Abyssiner etter hvert. Kan kanskje komme å titte på dine puser når de har blitt litt større. Jeg bor jo ikke så langt unna!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.