SISTE NYTT OM ABYSSINERTRIOEN VÅR OG NYE BILDER AV KATTENE :)

Hver gang vi lager mat på kjøkkenet kommer Aros, og han hopper opp på kommoden. Der sitter han og følger med oss i håp om at det kan komme en liten samkebit på ham 🙂

Godgutten Aros slapper av på puta i sofaen 🙂

Godpusejenta Nadina slapper av og koser seg på plassen sin i sofaen 🙂

Nadina lurer også på om det er mat å få 🙂

Godpusejentene Dixie Rose og Nadina koser seg og slapper av i sofaen 🙂

Godpusejenta Dixie Rose slapper av og koser seg i fanget mitt 🙂

Dixie vet å nyte luksuslivet som katt 🙂

Tenk at vi skriver 02. april da! Det er på tide med en ny oppdatering. Kattene har det kjempebra, og jeg er kjempeglad for at kattene er så snille med hverandre. Etter at gutta i E-kullet flyttet, er Nadina og Dixie virkelig blitt knyttet nært til hverandre, og de er helt avhengige av hverandre. Det rører meg langt inn i hjertet. Om nattet ligger de tett inntil hverandre, de vasker hverandre og nyter hverandres selskap 🙂 Begge smådamene elsker å få kos og oppmerksomhet av oss tobente, og de kommer fort opp i fanget når vi setter oss i sofaen for å slappe av. Da maler de begge lykkelig <3 🙂

Uansett er det nok Nadina som troner øverst på dronningtoppet. Hvis datteren Dixie ligger i fanget, og Nadina har lyst til å få kos, så setter Nadina øynene i Dixie, og Dixie reiser seg og går. Da må Dixie vike fra den beste plassen, og hun må finne seg en annen plass. De ligger gjerne sammen i fanget, men hvis Nadina har tenkt å ligge på den beste plassen, må Dixie finne seg i det, og det gjør hun 🙂

Dixie har skjønt at mamma Nadina er øverst på tronen, og det har Dixie akspetert. Akkurat dette vet Nadina også, og det er da det er fred og ro blant hunnkattene i en katteflokk. 

Aros er også godgutten selv. Som kastrat er han nok nederst på rangstigen, og det er helt vanlig. Han elsker også å få kos av matmor eller matfar når vi sitter i sofaen, og han maler lykkelig <3 🙂 Det har vært litt tørr luft inne hos oss i vinter, og Aros mistet litt pels på den ene baklabben. Pelsen er på god vei til å vokse ut igjen 🙂

Det er litt over en uke til årets første utstilling 2014 braker løs her i Trondheim. Denne gangen er det Trønderkatten som skal arrangere utstilling. Jeg skal ha med meg Nadina, Dixie og Estilo (sønnen fra E-kullet) på utstillingen. Aros må jeg vente med å stille, fordi han må få litt mer pels på hofta si før jeg stiller ham.

På lørdag skal jeg dusje Nadina og Dixie. Abyssinere må dusjes/bades 1 uke før utstilling. Uken før utstilling børster jeg dem, og beskjærer litt underpels. På morgenen utstillingsdagen får de litt antistatspray på seg, og det er fordi at pelsen skal ligge inntil kroppen. Hvis det er kaldt i utstillingshallen, vil pelsen på kattene åpne seg. Det samme skjer med pelsen hvis det er varmt i utstillingslokalet. Da vil pelsen til kattene åpne seg. Før utstilling må også klørne klippes, og i helgen skal alle 3 abyssinertrioen vår få manikyr 🙂

Jeg gleder meg som en unge til utstillingen. Nadina konkurrerer i klasse 3. Det vil si hun konkurrerer om cert slik at hun kan bli Supreme Champion. Dixie holder på å konkurrere om cert for å bli Grand Internasjonal Champion. Estilo blir 10 måneder 07.04.2014, og han begynner å konkurrere om sine første cert til å få tittelen Champion. En hannkatt i 10 måneders alder er på en måte en tenåring. Han er ikke helt fullvoksen ennå, men har begynt å bli det. Det skal bli kjempespennende å se hvordan han har utviklet seg siden jeg så ham sist gang 🙂 De som har ham forteller at de synes han er kjempeherlig 🙂

Jeg gleder meg til å treffe igjen kjente og kjære rasekattvenner og abyssinervenner på utstillingen.

Første helgen i mai skal jeg på utstilling til Østersund. Nadina trenger svensk cert. på veien til å bli Supreme Champion. Jeg tar like så godt med Dixie også, men hun trenger ingen svenske cert akkurat nå.

Etter utstillingen i mai kommer jeg til å ta av p-pillene til Dixie slik at hun kan få løpetid, og jeg håper jeg kan få paret henne i løpet av mai måned.

Jeg elsker alle 3 godpusene våre, og de er kjempeherlige alle 3. De har hver sin kjempeherlige personlighet som jeg elsker <3 🙂

Akkurat nå ligger Nadina like ved PC’n, Dixie ligger på plassen sin i sofaen og Aros spiser 🙂 De er rolige nå noen timer frem til vi skal legge oss. Da skal du være sikkert på at de får seg en lekeøkt alle tre, og det slår ikke feil 🙂

Kattene vet også godt hva klokka er. Jeg pleier å ta ut av kattedoen hver kveld ca. kl.22.30. Med en gang jeg er ferdig med å gjøre rent i kattedoen løper kattene på kjøkkenet, for da vet de at de skal få kveldsgodis 🙂 Dette slår aldri feil! De som sier at katter ikke kan klokken, og at katter ikke kan telle, tar så feil som det går an å ta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 tanker om “SISTE NYTT OM ABYSSINERTRIOEN VÅR OG NYE BILDER AV KATTENE :)

 1. Fine bilder av kattene dine 🙂 Ikke minst et koselig innlegg hvor du forteller så levende om kattene. Jeg ser dem for meg, men det er sikkert fordi jeg har truffet dem flere ganger 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte innlegget mitt, og det motiverer meg til å fortsette og oppdatere med bilder av kattene, og til å skrive om dem.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

  • Veronica: Tusen takk for det! Ja! Det hadde vært kjempekoselig om du kom på vår utstilling i sommer! Gleder meg kjempemasse til utstillingen ja, og det skal bli godt å komme i gang med årets første utstilling.

   Kommer til å oppdatere når hun er paret, og jeg ser hvordan det går.

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 2. Åhhhh så herlige bilder av de herlige abyssinerne dine snuppa;)) Det er alltid artig å lese om kattene dine og hvordan de er. Og jeg har forelsket meg i dem for mange år siden;)) Abyssinere er den artigste rasen jeg kjenner til. Og rasen er så levende, nysgjerrig og oppvakt. Vi har fått oss mang en god latter hjemme her av vår lillesnuppa vår;))

  Ha en fin kveld videre;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett;))My Profile

  • Ofmariel: Tusen takk for det vennen! Kjempekoselig at du likte bildene, og det motiverer meg til å fortsette og legge ut bilder, og til å fortelle om kattene.

   Ja du har helt rett. Den beskrivelsen av abyssiner du nevner stemmer på en prikk! Abyssiner er en kjempeherlig rase som bare må oppleves. Den kan bare ikke beskrives 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 3. Endelig kom det et nytt innlegg og bilder av de knallfine kattene dine 🙂 Vi kan stille klokka etter Lussie vi. Hver morgen før vi står opp står hun og mjauer utenfor soveromsdøren vår. Da vil hun ha mat, og det er sånn cirka samme klokkeslett hver eneste morgen. Hun gir seg ikke før en av oss står opp. Det samme skjer på kvelden før vi legger oss. Hver eneste kveld i halvtitiden begynner hun å løpe og herje som en gal. Rart med det der. Hun kjenner døgnrytmen vår ut og inn.

  Ønsker deg en fin fredag 🙂

  Klem, klem
  Mona recently posted..Jeg er med i fotokonkurranse på bloggen til (N) Hakrilas Abyssineroppdrett.My Profile

  • Mona: Tusen takk for det! Kjempekoselig at du likte innlegget mitt, og det motiverer meg til å fortsette og legge ut bilder 🙂 Jeg elsker jo å skrive og fortelle om kattene, men når det ikke er noe spesielt som skjer så må jeg vente litt mellom innleggene.

   Du har helt rett! Kattene kan klokka ja, for hver eneste kveld når jeg er ferdig med å ta opp fra kattedoen så hopper kattene opp på plassene sine for å få kveldsgodisen sin. Det skjer rett etter jeg er ferdig med å rengjøre kattedoen. Så kattene vet nøyaktig hva som skjer etterpå 🙂

   Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂

   Purr, purr og stor klem fra Toril og kattene

 4. Heeerlige pusekatter! Jeg ser mye av Dioz i søstra hans. Samme uttrykket. Fine er de <3 Jeg er jo fortsatt litt avstandsforelsket i Aros 😉

  Lykke til på utstillinger fremover 🙂

  • Carina Josefine: Tusen takk for det! Ja jeg elsker å ta bilder av trioen, og de er bare så kjempeherlige. Det har du rett i. Satt og så på bloggen din av bildene av Dioz, og jeg tenkte at dette var en mannlig utgave av Dixie <3 🙂 Skal hilse fra Aros og si at han er avstandsforelsket i deg han også 🙂

   Tusen takk for det! Så håper vi at Dioz holder seg symptomfri slik at han kan være med på KKMN sin utstilling i juli 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.