HØSTOPPDATERING MED NYE BILDER AV KATTENE:)

Det er en stund siden jeg har oppdatert dere om kattene. 5 av kattungene til Nadina i E-kullet har flyttet til sine nye eiere. Vi har igjen en kattunge, og det er Eros. Han flytter til Sveits i oktober. Jeg har meldt ham på World Winner Show i Danmark 26.10 – 27.10.2013. Den nye eieren til Eros skal være med på utstillingen med to av kattene sine, og hun får med Eros hjem til Sveits da. Oppdretterne til Nadina er kjempesnille og tar Eros med til Danmark for å stille ham for meg 🙂 Det er litt å tenke på før man skal selge en katt til utlandet. Eros må ha rabbiesvaksine, og den vaksinen må han få nå senest onsdag denne uken. Ellers skal jeg også ta PRA-test på ham. Jeg må også bestille transfer til ham slik at han får en stamtavle som er gyldig i Sveits. I 2008 solgte jeg en kattunge til Frankrike. Det er en ære å få selge kattunger til utlandet, for jeg vet at linjene hans kommer til å gå videre til avl 🙂

Det skal bli trist når han reiser, for Eros er en kjempesuper katt 🙂 <3 Jeg har fått tilbakemeldinger fra de som har kjøpt kullbrødrene til Eros, og de nye eierne er kjempefornøyde med kjøpene av kattungene 🙂 De skryter av at de har et superherlig gemytt, og de angrer seg ikke i det hele tatt 🙂 Jeg er blitt venn med de fleste kattungekjøperne på facebook, og det er kjempekoselig å se bilder av kattungene som de nye eierne har tatt av dem 🙂 Alle kattungene er kommet til hjem hvor de blir høyt elsket av eiere som elsker katter 🙂 <3

Nadina var lei kattungene mot slutten, og det er helt naturlig, for da de flyttet var de mer enn klare nok til å stå på egne bein. Jeg husker fremdeles sjokket over å få 6 kattunger. Det første jeg tenkte var: «Hjelp!» «Hvordan skal dette gå?» Tanken min var hvordan skal jeg få 6 kattunger dorene, men det var slett ikke noe problem. Jeg fikk tips om å ikke la kattungene ikke få alt for stor tumleplass frem til jeg var 100% sikker på at alle kattungene gikk i kattedoen. Da kattungene var 5 uker gamle greide alle 6 kattungene å rømme ut fra fødekassen, og mamma Nadina hadde et svare strev med å holde ungene sine samlet. Mannen min snekret mannen min en stor binge til kattungene på 1,20 x 1,20 kvadratmeter. I den bingen satte vi fødekassen, kattedo, et klorestativ, mat og vann. Der hadde 6’er-banden mer enn nok tumleplass til lek og utfoldelse. Vi prøvde å ta to og to kattunger inn på stua, men katteamma Nadina var ikke klar for at kattungene sine skulle komme få ut på på stua. Hun ville ha dem i kattebingen. Det fikk hun lov til. Etter hvert ble kattungene såpass store at de også greide å komme seg ut av kattungebingen, og da måtte selv kattemamma Nadina kapitulere. Kattungene var i bingen frem til de var 7 – 8 uker gamle. Da greide alle 6 å rømme ut fra kattungebingen 😀 Mamma Nadina hadde ikke så mye hun skulle ha sagt.

Sosialiseringen og tilvenningen til de andre kattene gikk kjempebra. Det var kun Nadina som ikke likte helt småbrødrene sine. Hun var engstelig og redd dem. Voksne katter er av og til redde for kattunger, for en kattunge kan være litt for brå av og til. Dixie bra sa fra at de ikke skulle komme for nære henne, men hun angrep dem aldri! Aros ble den store helten for gutta. Kattungene så opp til «gamlefar» 🙂 Kattungene utviklet seg til å bli lekne, tillitsfulle, sosiale, trygge og kjærlige kattunger, og det var kjempeherlig å følge med utviklingen på 🙂 Det skjedde utvikling fra uke til uke.

Denne 6’er gjengen i (E-kullet) var bare rett og slett et kjempeherlig kull 🙂

Godpusene Nadina og Eros slapper av sammen i sofaen 🙂

 Optimisten Aros sitter alltid på kommoden når vi lager mat i håp om å få en ørliten godbit 🙂

Mamma Nadina synes det er kjempegodt at kattungene hennes har flyttet ut av redet, og endelig kan Nadina også få oppmerksomhet fra matmor og matfar uten å må konkurrere med 6 kattunger 🙂

Godjenta Nadina på pianoet 🙂

Godjenta Dixie Rose koser seg 🙂

Dixie Rose synes også det er kjempegodt at småbrødrene hennes har flyttet 🙂 Mot sluttet visste de hvordan de kunne erte storesøster Dixie ja 🙂

Eros (som flytter til Sveits i oktober) er blitt litt over 3 mnd nå. Her ligger han og koser seg på puta 🙂

Godgutten Eros koser seg på puta på sofaryggen 🙂

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 tanker om “HØSTOPPDATERING MED NYE BILDER AV KATTENE:)

 1. Fine bilder av søtnosene dine 🙂 Da jeg traff kattungene dine i sommer var det første gangen jeg så den rødfargen, og jeg synes den er så fin. Fra før hadde jeg bare sett de fargene de voksne hos de voksne kattene dine.

  Jeg synes jo det var i går du satt på facebook og fortalte om at fødselen var i gang, og at kattungene var født. Det må være trist når de reiser. Jeg er stygt redd for at jeg aldri hadde greid å selge kattunger.

  Ha en fin mandag 🙂

  Godklem fra Irene

 2. Råherlige bilder av kattene;)) Jeg liker øynene til Dixie godt. Hun har så intense øyne. Og så stor Eros har blitt. Artig at han skal reise til Sveits;))

  Ungene har høstferie. Og de to yngste er hos storesøss hjemme i Trøndelag;)) På fredag reiste eldstemann og to kamerater til London. De kommer hjem på onsdag. Han jobbet i hele sommer for å tjene seg penger. I høst får han fortsette å jobbe på arbeidsplassen han jobbet på. Og han jobber torsdag, fredag og lørdag;))

  Du må ha en fin ettermiddag snuppa mi;))

  Stooor klem Ofmariel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.