(N) HAKRILAS E-KULL 25 DAGER GAMLE:)

Litt over 3 uker er gått siden Ingave’s Nadina (mamma) og Yxne (pappa) ble foreldre til 6 kjempeherlige kattunger. Jeg nyter hver dag med smånurkene, og de er kjempherlige 🙂 Allerede nå ser jeg at kattungene begynner å bli sosiale, for når jeg kommer inn på kattungerommet titter det ut 6 små hoder av åpningen av fødekassen. Det vet kjempegodt hvordan mamma Nadina kommer seg inn og ut derfra 🙂 Foran fødekassen har mannen min laget en litt større innhengning med vegger som er såpass høye slik at kattungene ikke skal greie å klatre over kanten. Jeg tror det er snakk om dager før kattungene finner ut hvordan de skal greie å komme seg ut fra selve fødekassen og over til innhengningen. Da vil kattungene få et større område å bevege seg på, og de kan gå ut og inn av fødekassen slik de selv vil 🙂

På de 3 ukene har kattungene lært seg masse, og man kan se at de lærer noe nytt fra dag til dag. Det er et stort under å se 6 kattunger vokse opp til å få hver sin kjempeherlige personlighet, for det har de 🙂

Mamma Nadina er trygg, for hun godtar at mannen min og jeg kommer inn til dem, veier dem, og hun godtar også at familie og venner som kommer på besøk også holder kattungene, men vi det er viktig at mamma Nadina får kos før kattungene får det! En av måsetningene jeg har som oppdretter, er at kattunger som jeg selger skal være trygge å bli håndtert av mennesker, og kattungene er blitt kjempetrygge allerde 🙂

Kattungene har lagt bra på seg, og på fredag som kommer (05.07.2013) blir de 4 uker gamle. Derfor skal jeg i løpet av denne uken begynne å venne dem til vanlig mat. Først skal de bli vant med å lære seg å drikke melk. Da har jeg kjøpt kattungemelk fra Royal Canin som jeg tenker å gi dem. Den første maten de får i begynnelsen er vanlig babygrøt med litt yoghurt naturell samt kattungemelk i. Kattungene vil automatisk se hvordan mamma Nadina spiser, og de vil ta etter det hun gjør. Etter hvert putter jeg opp i kattungetørrfór. Når de nå skal lære seg å spise vil de få fast avføring, og kattemammaen vil ikke lengre slikke dem rene for urin og avføring slik hun har gjort hittil. Derfor er det viktig å lære kattungene å gå på kattetoalettet slik at de blir renslige.

Som oppdretter føler jeg meg kjempepriviligert som får lov til å ha kattungene hos meg i 12 uker frem til de er leveringsklare, og man blir jo kjempeglade i dem <3  Hver og en av kattungene har gått rett inn i hjertet mitt <3

6’er banden til Ingave’s Nadina (mamma) og Yxne (pappa) ble 3 uker 28.06.2013, og de har vokst masse siden de ble født 🙂

(N) Hakrilas E-kull 3 uker gamle, og de er bare så kjempeherlige alle 6 🙂

Jeg har også tatt noen videoer av kattungene som jeg ønsker å dele:

28.06.2013 ble kattungene 3 uker gamle, og de er kjempeherlige og livlige smånurk 🙂

Nå har kattungene begynt å leke med hverandre, og de er kjempegøy å se dem i aksjon i fødekassen 🙂

Søndag 30.06.2013 hadde vi en fotoseanse av kattungene, og her kommer noen bilder som ble tatt:

Kattunge nr.1 (Farge: Sorell).

Kattunge nr.2 (Farge: Sorell).

Kattunge nr.3 (Farge: Sorell).

Kattunge nr.4 (Farge: Viltfarget). Han har allerede fått navnet Emil fra de som skal kjøpe ham.

Kattunge nr.5 (Farge: Viltfarget).

Kattunge nr.6 (Farge: Viltfarget).

En liten tøffing som ypper seg mot sine brødre 🙂

Tre av kattungene i ivrig lek med hverandre. Jeg sammenlikner dem med små løveunger 🙂

«Se på meg da! Jeg kan klatre jeg!» 🙂

Gjennom denne åpningen er det mamma Nadina går ut og inn av fødekassen 🙂

To av kattungene titter ut gjennom åpningen av fødekassen 🙂

Etter en lekeøkt er det godt å slappe av. Her er (N) Hakrilas E-kull i fødekassen 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 tanker om “(N) HAKRILAS E-KULL 25 DAGER GAMLE:)

 1. halledussen så små nydelige pusunger dere har i hus:-)
  kos jere:-)

 2. Naaaw de er sååå søte <3 <3 <3 <3 Som jeg gleder meg til å se dem når vi kommer hjem til Trøndelag om to uker;)) Og jeg tror du må ta en opptelling av kattungene når jeg har dratt. For det kan være en kattunge mindre. Hihi;))

  Ha en fin kveld snuppa;))

  Stooor klem fra Ofmariel
  Ofmariel recently posted..Endelig vår og bloggoppdatering;))My Profile

 3. Først vil jeg si at det var koselig å besøke deg i dag 🙂 Det var av kost å se deg igjen, og det var morsomt å se kattungene 🙂 Hellandussen så søte de er både i virkeligheten og på bildene og videoene du har lagt ut på bloggen din. De som ikke smelter for slike små hjerteknusere må ha et hjerte som er laget av stein. Neste gang jeg kommer på besøk tar jeg med jentene. De har så lyst til å se kattungene.

  Fortsatt fin kveld 🙂 Gi kattungene en stor kos fra meg.

  Godklem fra Irene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.