MANIKYR OG PELSSTELL :)

I går ettermiddag hadde vi manikyr og pelsstell på kattene. Alle fire måtte til pers for å få klippet klørne sine, og to fikk seg et bad….
 
 
Topsy var som en mark når vi skulle klippe klørne hennes. Hun vred seg og ville absolutt ikke bli klippet, men her var det ikke noen bønn. Klørne ble klippet de. Da Topsy vred seg som verst, kom Tita løpende bort til oss. Det var akkurat som om hun skulle hjelpe Topsy. Tita satte seg på stolen som jeg satt på, og skulle ha kos. Kanskje det var en avledningsmanøver slik at Topsy kunne løpe vekk? Hvem vet.
 
 
Så var det Corvette sin tur. Hun var litt mer samarbeidsvillig, og sprellet ikke så mye, og det samme med Aros.
 
 
Så diskuterte vi litt fram og tilbake hvorvidt vi skulle ta Svartfot sine med tanke på vår egen sikkerhet… Det ble til at vi klippet klørne hans også. Han har jo kun klippet klørne sine i narkose til veterinæren, så vi visste ikke helt hvordan han kom til å ta det, men igjen imponerte huspusen. Halvard holdt ham skikkelig fast, og jeg klippet. Litt forsøk på sprell for å komme seg løs var det, men ikke så langt nær som Topsymarken vår.
 
 
Så var det duket for bading av Corvette og Aros. Vi startet med Corvette først. Det var blodig urettferdig ja! Hun prøvde alt hun kunne for å komme seg opp fra vannet, men vi fant ut en teknikk som hjalp oss til å holde henne rolig. Tror hun syntes det var godt også. Til slutt skulle jeg blåse henne litt tørr med hårføneren. Det likte hun. Da lå hun helt stille i håndduken jeg hadde henne i.
 
 
Aros var litt mer roligere, men bading er absolutt ikke det første han ber om, men han godtar det. Aros er ikke begeistret for føneren. Så han må vi frotere tørr.
 
 
Nå gjenstår bading av Svartfot på onsdag….
 
 
Fremdeles ingen løpetid å spore, men Aros er nå en evig optimist. Han kurrer og synger til Tita, og følger etter henne over alt. I natt lå Aros i øverste elfakruv, og Tita på tørketrommelen. Dersom han mister oversikt hvor Tita er, blir han helt fra seg, og synger og synger til han finner henner igjen.
 
 
Svartfot har også fattet litt interesse for Tita nå. hun satt på stereoanlegget i tidligere i dag. Svartfot satt og så på. Så går Tita over sofaryggen, og Svartfot hopper opp for å løpe etter henne.
 
 
Dersom vi sitter på toalettet, så kan vi være 100% sikre på at Tita kommer og hopper opp for å få kos. Da er hun så god. I går kveld hadde vi pizza. Tita kom og hoppet opp, og satte seg på stereoanlegget. Det var en ny måte å tigge på ja 🙂 Hun satt med hodet på skakke, og satte de skjønne øynene sine i mot oss. Det var akkurat som hun sa: «Tita liker sånn!» 🙂 Hun fikk seg et fat med kylling, og det gikk ned på høykant.
 
 
Håper sånn på at løpetiden hennes kan begynne å komme snart! Jeg krysser alt jeg har av fingre og tær.

 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.