AVISREPORTASJE I UKEADRESSA 06.04.2013 + LITT UTSTILLINGSPLANER!:)

Billdedreportasje i Uke Adressa lørdag 06.04.2013 🙂

Billdedreportasje i Uke Adressa lørdag 06.04.2013 🙂 På det ene bildet er det Dixie som nyter vår faste medbrakte banan 🙂

I palmehelgen deltok jeg med kattene mine på Trønderkattens sin utstilling i Autronicahallen. Når vi er på utstilling pleier Dixie å få noe godt å spise, og hennes utstillingsgodis er banan. Hun koser seg når hun får banan, og hun er i den 7.himmel 😀

En journalist fra Adresseavisen så at Dixie spiste banan, og kom bort og spurte om han kunne få ta noen bilder av henne. Han hadde aldri sett en katt som spiste banan før. Journalisten fulgte Dixie under hennes grunnbedømmelse, og tok flere bilder av henne. Han spurte en god del om rasen abyssiner, og jeg svarte hvordan hverdagen med abyssinere i hus er. Fortalte journalisten at abyssinere er en oppfinnsom, morsom, leken, kjærlig og hengiven rase som passer kjempebra til barnefamilier 🙂 Jo mere som skjer rund abyssinere jo bedre 🙂

Jeg må ærlig innrømme at jeg synes det var kjempegøy at journalisten fulgte Dixie på utstillingen, og jeg så reportasjen i avisen også som en reklame for abyssinere som rase.

I dag kom utstillingskortene til utstillingen i Østersund. Der skal jeg stille Dixie og Svartfot. Jeg håper og krysser tær, fingre og labber på kattene at Dixie får certet sitt på lørdag 28.04.2013. Da kan hun bli IC. I tillegg håper jeg inderlig at Dixe på søndag 29.04.2013 kan få sitt første cert til Grand Int. Champion.

04.05  – 05.05.2013 skal jeg på utstilling på Lirak. Der skal jeg stille Svartfot, Dixie og Aros. På søndag 05.05.2013 kommer Carina som Dioz. Dere kan besøke bloggen til Carina her:http://carinajosefine.com/

Lirakutstillingen blir siste utstilling før sommerferien. Juni måned er en travel måned, og juli er sommerferie. Første utstilling høsten 2013 blir KKMN (klubben jeg er med i) sin utstilling i august.

Jeg har også oppdatert oppdrettshjemmesiden min. Dere kan besøke hjemmesiden for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett her:

http://www.hakrilas.no/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 tanker om “AVISREPORTASJE I UKEADRESSA 06.04.2013 + LITT UTSTILLINGSPLANER!:)

 1. hej hej
  så morsomt att i hadde en oppvåken journalist som fulgte pusen, morsomt:-)
  lykke til i østersund, men…. hvor er neste utstilling,lirak? masse masse lykke til på begge plassene 🙂
  håper det går bra med hun med livmorbettenelse?
  voff voff og mjau mjau

  • Kitovoffs, harepusmjau, streifimjau og flekkfiamjau: Ja det var kjempegøy, og jeg følte at jeg fikk reklamert for abyssinere som rase 🙂 Ja utstillingen etter Østersund er Lirak.

   Nadina med livmorbetennelse er paret igjen, og nå krysser jeg alt jeg har av fingre, tær og labber på kattene for at det går bra. Hun har ikke fått løpetid ennå, og fredag om en uke er det 3 uker siden paring. Nå er Nadina den typen som har pause med løpetid fra slutten av april til august/september. Tørr ikke glede meg for tidlig, men tar gleden hvis hun er drektig 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 2. Artig å se;)) Jeg kjøpte avisen så jeg leste artikkelen. Og det var et fint bilde av deg og Dixie i avisen.

  Ha en fin lørdag snuppa mi;))

  Stooor klem fra Ofmariel

  • Ofmariel: Tusen takk for det Ofmarielvennen 🙂 Kjempegøy at du kjøpte avisen bare for det da 🙂 Jeg føler at jeg fikk reklamert for abyssiner som rase.

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

 3. Jeg så bildet i avisen, og det var så fint. Morsomt at hun liker banan. Hvis vi hadde prøvd banan til Maco hadde han sett rart på oss og lurt på hva som var i veien med oss.

  Lykke til på de forestående utstillingene 🙂

  Du får ha en fin dag 🙂

  Godklem fra Irene

  • Irene: Ja hun får mye oppmerksomhet når hun spiser banan på utstilling, og flere kommer bort og spør forundret: «Åhhh? Liker katten banan?» De vil også fotografere henne 🙂

   Tusen takk for det 🙂

   Ønsker deg en kjempefin onsdag 🙂

   Purr, purr og klem fra Toril og kattene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.