INGAVE’S NADINA ER I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER!:)

Rosa patter 3 uker etter paring betyr drektighet! 🙂

Den lykkelige drektige er GIC Ingave’s Nadina! 🙂

Svartfot huspus følger meg fuglelivet ute i treet fra vinduskarmen! 🙂

Abyssinerhannkatten vår Aros! 🙂

(N) Hakrilas Dixie Rose slapper av på pleddet sitt i stolen! 🙂

Som jeg nevnte innledningsvis er vår eldste abyssinerhunnkatt (Nadina) drektig! 🙂 Jeg sjekket pattene hennes forrige uke, og det var rosa patter å spore. Hvis alt går bra kommer det kattunger ca. 16.mars. Nadina er lykkelig nå som hun er drektig, og hun er bare så kjempekosete og god mot oss og de andre kattene våre! 🙂 Bare det er et ledig fang, kommer Nadina og legger seg i fanget, og der storkoser hun seg. Jeg har alltid sagt det at kvinner som er gravide ser lykkelige ut, men jammen gjør dyr det også! 🙂

Nadina ble paret ca. 08.01 – 11.01.2013, og katter går drektig i 63 dager. Det første tegnet på om en katt er drektig kan man se etter 3 uker. Da blir pattene rosa. I tillegg kan hunnkatten kaste opp tidlig i drektighetsperioden, og det gjorde Nadina omkring uke 2.

Det neste kjennetegnet er at hunnkatten sover mere og spiser mere, og det gjør også Nadina. Nadina sover mye og spiser som en hest, og hun har lagt på seg. Krysser fingre, tær og labber på kattene for at alt går bra med Nadina, drektigheten og at fødselen skal gå bra!

Jeg skal oppdatere dere etter hvert som ukene frem mot en evt kattungefødsel skrider frem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

7 Comments on “INGAVE’S NADINA ER I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER!:)

  1. Grattis;)) Aritg at hun er drektig. Og at hun venter kattunger. Venter på Snuppa sin løpetid vi også. Og vi håper at vi får parra henne nå i vår.

    Ellers gleder jeg meg til å treffe deg på mandag;))

    Ha en fin helg snuppa;))

    Stooor klem fra Ofmariel

  2. GRATULERER MED OMSTENDIGHETENE, BLIR EN SPENNENDE TID DETTE FOR BÅDE FIRBENTE OG TOBENTE 🙂 LYKKE TIL 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.