TILVENNINGSPROSESSEN MELLOM CORVETTE, AROS OG SVARTFOT :)

Corvette sitter staselig på kjøkkengulvet 🙂

 
 

Aros passer godt på sin nye samboer 🙂

 
 

Det tar jammen på å være en gentleman 🙂

 
 

Arosslaktet….

 
 

Corvette i dyp søvn på pleddet 🙂

 
 

En ny ukiropraktorisk liggemåte…:)

 
 
Det har gått bedre og bedre utover dagen når det gjelder tilvenningsprosessen mellom Aros og Corvette. Fra morgenen i dag og til litt ut på formiddagen var det slett ikke snakk om at Aros skulle få snuse Corvette i baken. Der gikk grensen altså. Som svar på tiltale fikk Aros knurr, fres og pip som svar, samt at Corvette stakk under sofaen og gjemte seg for den innpåslitne unge herremannen. Aros gav seg ikke. Han fulgte etter Corvette. Klart Corvette setter grenser når en slik innpåsliten «elsker» kommer og skal snuse henne på hennes edlere deler:) Aros freste tilbake han også, men begge to vet når de skal underkaste seg hverandre, og det er godt å se. Må si det er jammen litt av et skuespill når de holder på med å tilvenne seg hverandre.
 
 
Ut på tidlig ettermiddagen prøvde Aros en ny løsning på tilvenningen. Han kunne jo forsøke å slikke Corvette på hodet. Det aksepterte hun, og da gikk det mye bedre. Til slutt sovnet begge to av ren utmattelse i hver sin sofa. Corvette prøvde utallige ukiropraktoriske stillinger i sofaen der hun lå, og Aros lå i sin berømte ryggstilling i sofaen der han lå.
 
 
Bare på under ett døgn skjer det store fremskritt i tilvenningen mellom Aros og Corvette, og det er så herlig å se på 🙂 Tror de kommer til å få et fint vennskapt jeg 🙂 I ettermiddag har hun ikke frest så mye til Aros heller, kun av og til hvis han er litt for innpåsliten. Nå får han lov til å slikke henne litt også, og hun ser ut til å like det. Aros er jo så snill, og han vet bare ikke hva godt han vil gjøre for Corvette. Han ble jo helt fortvilt når hun freste og knurret som værst til ham i går, og tidlig på dagen i dag. Jeg er glad for at vi valgte å ta dem sammen med en gang, og ikke ventet med det.
 
 
Når det gjelder Svartfot skåner vi ham nå. Svartfot har jo opplevd så mye nytt nå, og han er ikke i 100% form. Vi ser at han er litt deprimert, fordi han ser engstelig ut i blikket. Nå har han jo alltid vært den typen som har vært litt redd og engstelig av seg. For det første ble han rykket opp fra det stedet han er vokst opp, og hadde uteplassen sin på siden han var liten. Nå er han kommet på en ny plass. Luktene av møblene, teppet han i sengen vår er der fremdeles, men de er ikke på rett sted. Selv om han virker rolig og stille, så ser vi at Svartfot ikke er seg selv 🙁 Det er ikke alltid han vil ha seien vi gir ham etter vi flyttet hit. Det er nokså ulikt Svartfot. Vi kommer til å venne Svartfot på Corvette også, men det kan kanskje være nok med at hun må venne seg på Aros nå de første dagene. Derfor lar vi Svartfot få fred på dagtid, og åpner døren inn til soverommet på ettermiddag- og kveldstid under kontroll av oss. Svartfot kommer til å bli kjent med Corvette etter hvert han også, men etter råd tar vi tilvenningen sånn litt etter litt. Nå er jo voksne katter slett ikke glad i kattunger, fordi kattunger er litt uvørne av seg, og ikke alltid helt tilregnelig. Hvis man tar en huskattunge og multipliserer med 10 så får du en abyssinerkattunge… 🙂 Vi er opptatt av at Svartfot skal være trygg nå, og trygg håper vi han blir på sikt. Derfor tar vi tilvenningen til Corvette og Svartfot litt etter litt.
 
 
I morgen kveld reiser jeg til Oslo med nattoget. Kl.09.15 mandag 12.02.07 skal Topsy møte på Norges Veterniærhøyskole for CT og time til nevrolog. Det blir så spennende å se hva de finner, og om de finner noe i det hele tatt! Det blir godt å få tatt den undersøkelsen slik at vi kan få ting stadfestet. Det aller beste hadde jo vært at de ikke hadde funnet noen ting, for da kan Topsy bli med hjem på torsdag. Det skal bli spennende å se hvordan de to kommer til å reagere på hverandre. Vi har funnet ut at vi kommer til å la Corvette få være på arbeidsrommet vårt når Topsy kommer hjem, for da kan Topsy bare snuse inne luktene i fred, for så å finne tilbake til plassene sine hun hadde før hun dro, samt snuse på Corvettes lukter, og etterpå lar vi de to møtes. Kan levende se for meg ei lita viltfarget abyfrøken som kommer til å frese og knurre mot Topsy også, men tror nok at de to kommer til å bli gode venner etter hvert.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

Merket med: , , , ,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.