FOTOKONKURRANSE! TEMA: «KATTEN DIN/KATTENE DINE!»:)

Vi skriver 1.søndag i advent, og det er på tiden med en fotokonkurranse! 🙂 Temaet er så enkelt «Katten din/kattene dine!» 🙂 Siden vi nå er i adventstiden er det jo kjempekoselig om motivet på bildene deres har noe med jul å gjøre, men det er ikke noe krav.

Reglene for dere som har blogg:

1) Legg ut et bilde på bloggen din av katten din/kattene dine. Kun et bilde pr.deltaker.

2) Linke til bloggen min

3) Skriv så en kommentar i kommentarfeltet mitt om at du er med i konkurransen. Viktig at du legger igjen link til bloggen din slik at du kan bli kontaktet hvis du vinner.

Regler for dere som ikke har blogg:

1) Legg inn et bilde av katten din/kattene på facebooksiden til denne bloggen. Her er linken: https://www.facebook.com/BloggFornHakrilasAbyssineroppdrett PS! Kun et bilde pr.deltaker.

2) Fortell på din egen facebookprofil at du er med i konkurransen, gjerne med en link til facebooksiden for Blogg for (N) Hakrilas Abyssineroppdrett.

3) Skriv så en kommentar (enten på bloggen min eller på facebooksiden min) om at du er med i fotokonkurransen!

20. desember vil jeg offentliggjøre alle bildene av kattene deres her på bloggen min. Lillejulaften vil jeg trekke to vinnere. En hovedpremie og en trøstepremie! 🙂

De kjempefine premiene er gitt av Stargate ved Johnny Skjølås: http://stargatejohnny.mamutweb.com/

Dere kan også besøke Stargate sin facebookside her: https://www.facebook.com/groups/232309313451148/?fref=ts

 

Hovedpremien er et lekebrett for katter: 

 

 

Andrepremien er også en populær katteleke for katter: 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mitt navn er Toril, jeg er 52 år og gift. Bor i en 60 kvm leilighet ca. 15 minutters gange inn til Trondhem sentrum. Her stortrives vi :) Min mann og jeg bor sammen med våre tre kjempeherlige katter: SC Ingave's Nadina (fertil), GIC (N) Hakrilas Dixie Rose (datteren til Nadina som er fertil), svensken CH S*Skimmerdal's Elvis og (N) Hakrilas Hera (datteren til Nadina <3 <3 <3 <3 :) Det hele startet da vi fikk vår første abyssinerhunnkatt (Topsy) Hun kom til oss 17.juni 2005, og jeg bestemte meg etter hvert for at vi skulle prøve å la henne få kattunger. Dermed begynte snøballen å rulle. Jeg fikk gode råd og veiledning fra en tidligere abyssineroppdretter som var medlem i min rasekattklubb (Trønderkatten) om hvordan jeg kunne gå fram. Tusen hjertelig takk til deg, Anne Marit Jerpstad!:) I årene som har gått har jeg fått kontakt med kjempemange koselige abyssineroppdrettere i Norge og Sverige :) HVORFOR STAMNAVNET (N)HAKRILAS? Når man blir tildelt stamnavn fra NRR er stamnavnet mitt  personlig til odel og eie, og ingenandre i hele verden skal ha et liknende stamnavn! Da jeg begynte å tenke på stamnavn for oppdrettet, var det viktig for meg at stamnavnet skulle være personlig, noe som skulle klinge godt når man sier navnet, og ikke minst et navn som man selv liker. Jeg satte meg ned og lekte med bokstavne i for- og etternavnene til min mann og meg selv, for å se om jeg kunne komponere et navn som jeg syntes passet. Dermed kom Hakrilas på papiret. Ha = de to første bokstavene i navnet Halvard, kr = de to første bokstavene i mitt etternavn, il = de to siste boktavne i mitt fornavn, og as. Jeg hadde tre slike navn til på prioritetslisten for stamnavnsøknad i tilfelle førsteønsket skulle bli avslått, men det ble godkjent. Jeg fikk tips om at det var lurt å ha stamnavnet klart i god tid før A-kullet vårt ble født. I juli 2006 fikk jeg stamnavnet (N) Hakrilas innvilget :) Når kattunger er eldre enn tre måneder blir det dyrere for å få stamtavler.

19 Comments on “FOTOKONKURRANSE! TEMA: «KATTEN DIN/KATTENE DINE!»:)

 1. Så morro 🙂
  Skal se om jeg får tatt noen nye bilder, hvis ikke må jeg ta en dykk i «arkivet» 😉
  Kommer tilbake senere.

  Ha en god natt!
  Bloggklem gro
  gro recently posted..1. adventMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.